56806  13. 12. 2014 17:14:32 - Decr

Zvětšení penisu

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat Vás jako doktora, jestli pomáhají tabletky Sizegain. Všude o tom píší, že jsou světový jedničky. A také mají dobré reference. Ale chci se zeptat na Váš názor? Nejsou tabletky škodlivé a pomáhají? Díky moc, Decr.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Veľkosť každého orgánu na tele je daná geneticky, žiadne lieky ani prístroje zaručujúce zmenu ich veľkosti, to neurobia. Preto ženy chodia na plastiku prsníkov, pretože inú možnosť na dosiahnutie väčšieho poprsia nemajú. Ak je aj nejaká neinvazívna metóda je len dočasná a želaný efekt rýchlo mizne. To isté je pri penise, proste zmierte sa s tým akú veľkosť penisu máte. Dobrým milovníkom sa stanete aj bez veľkého penisu. Mnohé ženy veľké penisy odmietajú, pretože pre nich je styk bolestivý. Takže lepšie je mať menšieho, máte väčšie možnosti :-) Ak máte veľkosť penisu v erekcii aspoň 13,6 cm, tak ste dosiahli európsky priemer. A možete byť spokojný.

Komentáře uživatelů ...

Bader
16. 12. 2014 5:50:41
Laik - žiadne tablety ani vyvinuté mechanické pomôcky nedokážu zväčšiť penis. Všetko je to o reklame a predaji respektíve zarábaní na mužskom komplexe "malého" penisu.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie