56925  25. 12. 2014 1:45:17 - tick4

Zápach po ejakulaci

Dobrý den,
mám již nějakou dobu problém s tím, že po ejakulaci (několik hodin) mi začne zapáchat žalud. Je to velice nepříjemné, a nevím co s tím. Měl jsem problém s kvsinkovým onemocněním, používal jsem jenamazol a canesten krém, není třeba jen používat delší dobu ? Kůži na žaludu mám neustále se měnící, jednou je v pořádku, jednou vrásčitá . Předem děkuji za odpověď. S pozdravem Soušek.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Dobrý den, může se jednat o zbytky ejakulátu, poševní sekret a sekret z kožích žláz. Důsledná hygiena by měla být řešením

Komentáře uživatelů ...

minion5
25. 12. 2014 16:28:35
to by aj mna zaujimalo
Bader
25. 12. 2014 20:01:09
Každý človek okolo seba rozširuje sebe typickú "arómu". Tú z potných žliaz už veľmi nevnímate pretože pre váš "nos" je bežná a seba necítite. Iní určite áno a ak by ste nedodržoval hygienu, by vám to dali i najavo. Po uvoľnení ďalších výlučkov žliaz u muža najčastejšie predejakulačná tekutina a sperma i potných žliaz v okolí genitálu sa rozsah "vôni" rozšíri. A tú si všimnete i vy. Nie je trvalá, stala objaví sa len po "akte" a preto je pre váš nos i "nová". Proste každý človek okolo seba šíri určitú arómu a tá je je zodpovedná i za možné "sympatie alebo anti sympatie" osobnosti. Ak by uvedená "aróma" bola vašemu telu trvalá - dlhodobá, nie len v krátkych intervaloch po akte mohlo by ísť v tom prípade i o kvasinkovú infekciu.
tick4
25. 12. 2014 22:21:31
Jenže dřív jsem to nemíval, ani po aktu ani po masturbaci, teď to mám pořád a řekl bych že normální to není. Hygienu dodržuji rozhodně a penisu se věnuji pečlivě. Myslíte tedy že mám ještě mazat canesten nebo jenamazol? Nebo není nějaká tabletka která by člověka vyčistila i vnitřně ? Nemyslím antibiotika, ale něco co si člověk může koupit v lékarně. Také jsme slyšel o roztoku octa. Co si o tom myslíte ?
Bader
26. 12. 2014 11:53:51
Ak ste už používal mastičky proti mykózam ( canesten je veľmi účinný )a zápalom tak už s veľkou pravdepodobnosťou vylúčil spomínanú "arómu" ich zavinením. Len sa mi potvrdzuje ide o "vašu vôňu"...... Určite po ejakulácií ak sa následne umyjete už to necítite, alebo podstatne menej. Ak sa umyjete cca po hodine už necítite podľa mňa vôbec nič. Spomínaná vôňa môže veľmi intenzívne priťahovať vašu partnerku...je produktom sex. činnosti. Ak vás to, ale obťažuje skúste ešte zmeniť jedálniček a vylúčiť aromatizovanú stravu, zeler, petržlen, .... a iné. Je dosť pravdepodobné, že i to ovplyvňuje výlučky žliaz.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie