56957  27. 12. 2014 17:42:41 - mareekk

Citlivý žalud

Dobrý deň.
Ked sa dotknem žaluda, trošku ma štípe. cital som, že pomaha, ked stiahnem predkozku a chodim tak, ze zalud si zvykne. Ja si predkozku stahujem, ale za par minut sa vrati naspat, nezosatne za zaludom. Ked mám penis v nestoporenom stave, predkozku stiahnem v pohode, ale naspat ide aj tak. Ked je v stoporenom stave, predkozku stiahnem, ale ide to tazsie. Za zaludom zostane par minut. Vzdy, ked si predkozku stiahnem, hned sa mi penis postavi. Co mam robit, aby penis a zalud neboli tak citlivy? Dakujem.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Dobrý den, pokud nejde předkožku volně stahovat, tak to by mohl být problém vyšší citlivosti. Z tohoto důvodu je vhodná léčba.

Komentáře uživatelů ...

Bader
28. 12. 2014 9:34:33
Vydržať...... vaše problémy sú v tomto veku normálne. Podobne to prežíva veľa chalanov. Je to daň za mladosť. Zvýšená citlivosť ustúpi postupne s vekom. Zatiaľ si skúste žaluď natrieť jemnou vrstvičkou napr.nejakým detským krémom. Môže to trochu znížiť tak "nepríjemnú" citlivosť. Sťahovanie predkožky veľmi nepomôže. Za pár týždňov to bude inak nemajte obavy.
Jarda1
29. 12. 2014 11:11:07
Pokud jde předkožka při erekci stahovat hůře a pokud ji jde špatně vrátit na žalud, vypadá, že je trochu zúžená. Vzadu omezuje odtok krve i lymfy a to pak může způsobovat přecitlivělost žaludu. Máte-li užší předkožku, nenechávejte si staženou vzadu delší dobu, nemusel byste ji pak dát zpátky! Doporučil bych návštěvu urologa, aby to posoudit a navrhl další postup.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot