57017  2. 1. 2015 18:51:45 - Nepovim

Chlamýdie, úbytek ejakulatu.

Dobrý den, asi před půl rokem jsem chytl chlamidii, byla léčena antibiotikama doxybene na 10 dni (asi 2 mesice zpetne) Mozna to jeste úplně neodeznelo. Pujdu to doresit tedka pristi tyden. Ale z toho me zajima jina věc, od te doby co jsem to chytl tak mam úbytek ejakulatu. Ani uz nejsou výstřiky jako driv, pouze jeden a pak trochu zbytek, odhaduju ze mam o polovinu mene, mozna vic. Zajimalo by me cim to je a hlavne jak dlouho trva nez se to vrati do normalu. Děkuji za odpověď.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Dobrý den, chlamýdiová infekce by musela napáchat velké škody, aby došla k úbytku ejakulátu. Obvykle se jedná o přechodnou záležitost bez vážné příčiny.

Komentáře uživatelů ...

Bader
3. 1. 2015 10:23:57
Váš "problém" nespôsobili chlamýdie. Bude niekde inde. Častejšia ejakulácia, menšie prestávky medzi ejakuláciami. Možno menej tekutín. Ak vaše množstvo by naplnilo kávovú lyžičku myslím že obavy nemusíte mať.
Nepovim
3. 1. 2015 15:08:19
Ale ja to poznam, jake to bylo predtim a ted. Jeden vystrik a konec plus trosku vytoku sperma. Driv to bylo intenzivnejsi a vicekrat vystriky třeba az 5-8x jak kdy.
Bader
5. 1. 2015 12:32:36
Dobre, samozrejme sa poznáte. Vydržte tak ešte mesiac. Všetky lieky ktoré sta bral už v tele budú bez zbytkov a potom skúste opäť napísať. Viem, každý muž je na to citlivý.
Nepovim
7. 2. 2015 20:39:01
Chci se zeptat, jestli se mohlo stát, že z chlamidie se stal zánět prostaty? Kdybych měl zánět prostaty tak je možné že za to může ten úbytek ejakulátu? Stále mi příde, že toho je málo... o dost méně než dřív. Když jsem se vyléčil z chlamidie byl jsem znova na výtěru a bylo to negativní. A teď když močím a udělám jakoby "silnější" proud tak cítím mírně pálení ve špičce ze spoda. Ale není to vždycky a pálení je slabší. Na jaké vyšetření a čeho bych měl jít?

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie