57189  11. 1. 2015 15:08:38 - runnaways

Zlepšení výdrže

Zdravím,
nekde jsem četl že např. při močení když se přerušovane zadržuje moč, nebo jentak zatínat pánevní svaly tak se zlepsí výdrž při sexu? Nebo aspon potrénovat sebeovládaní? Nemužou nastat v budoucnu problémy s prostatou? Diky

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nie, toho sa vážne obávať nemusíte. každý či muž alebo žena by mali čas od času /najlepšie denne/ trénovať a posilňovať svaly pánvového dna. Zo začiatku sa doporučuje pri močení yastaviť prúd moču. keď si vy a váš mozog uvedomí s akými svalmi pracuje, tak potom toto cvičenie možete praktizovať aj mimo "malú potrebu" :-)
A áno, je pravdou, že to mnohým mužom pomohlo k ovládaniu rýchlosti ich vlastného orgazmu. Takže smelo do toho. Bude to len a len prínosom!!!

Komentáře uživatelů ...

Bader
12. 1. 2015 8:29:45
Svaly pánvového dna sa dajú posilňovať cvikmi ktoré sú podobné ako pri zadržaní moči počas močenia. Ale nie počas močenia to robíme - sťahujeme svaly, ale v priebehu dňa. Niekoľko krát za sebou kedy nás napadne. S prostatou, by nemal byť problém a ovládaním týchto svalov sa naučíte ako píšete sebaovládaniu.
runnaways
17. 1. 2015 17:52:05
A opačne, když při masturbaci budu zatitanat tyto svaly abych to mel "rychleji" za sebou. Myšleno tak že nebudu uvolneny. Nemuže to mit trvaly následky že pak budu furt rychle?
Kacenka [Porodní asistentka]
19. 1. 2015 11:14:34
Nie.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie