57327  20. 1. 2015 10:02:25 - pedro236

Po odstraneni semennika

Bude to mozno zvlastna otazka ale, som tyzden po odstraneni praveho semenika (zhudby nador) a vsade sa pise ze aj jeden semenik zvladne dalsiu pripadnu reprodukciu atd. a zaujimalo by ma kedy mozem po operacii vyskusat ci "fungujem" normalne, myslim najprv napriklad skusit onanovat pred tym ako to skusim s partnerkou. dakujem.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Dobrý deň, nie vaša otázka nie je ničím zvláštna. Samozrejme, že skor ako pristúpite k samotnému pohlavnému styku s partnerkou, je lepšie otestovať "funkčnosť" vášho pohl. ústrojenstva. :-)

Vzhľadom k tomu, že ste len jeden týždeň po operácii, tak na akékoľvek pokusy a skúšenie je ešte veľmi priskoro. Obvykle by ste mal mať sex. abstinenciu 4 až 6 týždňov po operácii a to včetne masturbácie. Samozrejme presnejšiu odpoveď na váš dotaz by vám dal váš ošetrujúci lekár. Záleží totiž na rozsahu operácie, vážnosti daného stavu a taktiež pooperačnom priebehu. Ja osobne vám želám skoré uzdravenie!

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie