57387  1. 2. 2015 19:16:51 - tick4

Zápach žaludu po ejakulaci

Dobrý den,
mám již nějakou dobu problém s tím, že po ejakulaci (několik hodin) mi začne zapáchat žalud. Je to velice nepříjemné, a nevím co s tím. Občas se mi také po aktu či masturbaci se zápachem objeví červené flíčky. Měl jsem problém s kvsinkovým onemocněním, používal jsem jenamazol a canesten krém, není třeba jen používat delší dobu ? Kůži na žaludu mám neustále se měnící, jednou je v pořádku, jednou vrásčitá . Také se mi velice zkrátila výdrž při sexu. Co s tím? Předem děkuji za odpověď.
S pozdravem Soušek.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ejakulát ako aj pohlavná orgány majú svoju charakteristickú voňu/ pach. pri dodržiavaní bežnej, osobnej hygieny, by vám zápach/odér nemal nijako prekážať. Ak sa ale chakter zápachu výrazne zmenil, obvykle to značí infekciu a bolo by vhodné zájsť k lekárovi a nechať sa vyšetriť. Rovnako by bola vhodná kontrola kvoli kvasinkám, ktoré ako sám píšete sa vám stále vracajú.

Komentáře uživatelů ...

tick4
2. 2. 2015 18:35:53
A jakou lékařskou pomoc bych měl vyhledat prosím? urologie nebo kožní ?
tick4
2. 2. 2015 20:12:39
Jo a ještě bych se chtěl zeptat, je možné, že tento problém má vliv na ten sexuální výkon ?
Kacenka [Porodní asistentka]
3. 2. 2015 7:22:52
Ak ste pred tým predčasnou ejakuláciou netrpel a problém sa objavil až teraz, keď ste začal mať tieto problémy, tak sa dá predpokladať, že sa zvýšila citlivosť penisu a vy proste vyvrcholíte skor, ako ste bol zvyknutý. Doporučila by som urológa, ale aj ku kožnému s týmto problémom možete ísť, myslím s kvasinkovou infekciou.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie