57451  15. 2. 2015 11:56:00 - Nepovim

Chlamýdie a úbytek ejakulátu.

Chci se zeptat, jestli se mohlo stát, že z chlamidie se stal zánět prostaty? Kdybych měl zánět prostaty tak je možné že za to může ten úbytek ejakulátu? Stále mi příde, že toho je málo... o dost méně než dřív. Když jsem se vyléčil z chlamidie byl jsem znova na výtěru a bylo to negativní. A teď když močím a udělám jakoby "silnější" proud tak cítím mírně pálení ve špičce ze spoda. Ale není to vždycky a pálení je slabší. Na jaké vyšetření a čeho bych měl jít? Resil jsem ji na otázce číslo 57017. Ale tam uz nikdo neodpověděl. Dekuji za jakoukoliv odpoved. Pri pochopeni prosim zkouknout otazku cislo 57017.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Dobrý den, pokud jsou kontrolní výsledky negativní, tak zřejmě jen odeznívají následky zánětu. Množství ejakulátu může být teoreticky nižší v důsledku zánětu, ale není mi znám způsob, jak se to dá kromě léčby infekce vrátit do původního stavu.

Komentáře uživatelů ...

Nepovim
19. 2. 2015 10:43:14
Takže jsem to pochopil tak, že to nejde vrátit do puvodniho stavu? Nebo kdyby se nasla lecba, tak se to vrati do puvodniho ztavu?

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie