5760  30. 10. 2009 22:49:02

Krvácanie po užití tabletky "po"

30.10 sme mali sex- nevedeli sme nájsť kondóm - ostal vo mne. Robili sme to potom aj bez kondómu a tretí krát kondóm sa zas vyvliekol. Mala som práve ovuláciu. 21 hodín po tom si dala Escapelle. Prešlo odvtedy už 6 dní a po menštruácii ani stopy. Ale písané je, že do 5 dní mám dostať. Kamošky dostali tak maximálne dva dni potom a ja ešte nič. Čo mám robiť?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nie vždy sa môže následne po užití spomínanej tabletky objaviť krvácanie. Treba počkať do termínu normálne vypočítanej menštruácie, ak bude meškať, môže to byť z dôvodu ako tabletky, tak aj toho, že ste mohla otehotnieť. Takže si potom urobíte test a ak bude negatívny a menzes bude meškať viac ako 7 dní, tak treba vyhľadať lekára a nechať si menzes vyvolať.

Komentáře uživatelů ...

1. 11. 2009 16:52:20
nie nefunguje, ja som ju uzila do 24 hodin a teraz musim riesit problem spolu s tazkou rodinnou situaciou, nedostatkom penazi a nedokoncenou skolou s jednym dietatom, escapelle nie je to iste co byvaly postinor. normalnu antikoncepciu brat nemozem kvoli zlym pecenovym testom.
Lucka13
1. 11. 2009 18:51:21
Já si myslím, že složení jak Postinoru, tak Escapelle je naprosto stejné, takže i účinnost je stejná. Záleží jen na rychlosti s jakou se užije po styku, čím dříve, tím lépe. Naruší však téměř vždy cyklus a zpravidla ho opozdí. Také trochu záleží na partnerově spermiích, pokud je má opravdu velmi rychlé - zdravé, je šance na otěhotnění dle mého názoru vyšší, ale celkově je to jistota na 80%, tak držím palce, zbylých 20% prý i přes pilulku po otěhotní.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky