57687  13. 3. 2015 20:57:22 - absolvent

Vyrůstek, rakovina??

Dobrý den,
asi před měsícem se mi na malém stydkém pysku udělaly dvě jakoby bouličky, vyrůstky, jsou v barvě kůže, pálí a bolí na dotyk a zavazí mi tam trochu i při sezení nebo při chůzi. Zkoušela jsem mazat herpesinem, macmirorem, jak mi bylo doporučeno. Ale nemizí. Tyden před tím než se objevily jsem měla pálení při močení i v pochvě. A v tom místě kde je mám ale trochu níže jsem prodělala dvě operace bartolinky a následně ještě jednu kvůli špatnému jizvení. Je fakt, že jizvy jsou tam nehezké. Ale nezpůsobovaly větší problémy. Hojení bylo delší, rány hodně mokvaly a zůstala mi tam i malá dírka díky stehu, který prasknul a krvácel. Dírka je kousek od těch vzniklých utvarů. Minuly rok jsem mela i jeden kondylom, který mi odstranili a jsem po konizace čípku v říjnu min.roku díky těžšímu předrakovinnovému bujení. Děkuji za odpověd

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
V tomto príapde je nutné vyhľadať čím skor lekára. Takto na diaľku, len podľa vášho popisu nie je možné stanoviť presnú diagnózu. Osobne si myslím, že o kondylómy sa jednať nebude. Ak vyrážky nemokvajú, tak sa nejedná ani o herpes, Skor si myslím, že opäť to bude abces Bartolinyho žlazy. Pálenie a bolesť može sposobovať aj prítomná infekcia v pošve.

Komentáře uživatelů ...

Eli1
13. 6. 2015 22:47:45
Dobrý den, mohu se prosím zeptat, jestli se vám už zatahla dírka mezi stehy,popř.pokud stale je, jestli způsobuje nějaké komplikace, omezeni? Mám 3 týdny po extirpaci nádoru na stejném místě a taktéž dírku cca 0,5mm velkou, horší hojení, proplachy atd... Nezbavil se s vami lékař o "dositi"? Děkuji za odpověď.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky