57721  17. 3. 2015 7:20:50 - Berounka

Opožděná menstruace

Dobrý den,
mám takový problém,uz 18 dní mám zpozděnou menstruaci,s přitelem jsme pohlavni styk nemeli..pouze me jen "prstil",davame si pri tom pozora jsme si jisti,ze na p srstech srma nemel a udelal se mimo me..mam hrozny strach,jednou se mi stalo ze se mi to opozdilo o 15 dni.Budu mit 16 let,menstruaci mam nepravidelnou,uz delsi dobu mam bolesti v podbrisku a byly vytok,tak jako pred MS,cim by to mohlo vyt,nemuzu byt tehotna? Dekuju. (Omlouvam se za carky a hacky,psano na mobilu)

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Vo vašom veku je nepravidelný cyklu úplne bežnou záležitosťou. Sama píšete, že cyklus nemáte pravidelný, takže nie je sa čomu čudovať, že i tento mesiac sa proste krvácanie nedostavilo v očakávanom termíne. Tehotenstvom to rozhodne nebude sposobené, keďže ste nemali pohlavný styk a ani nedošlo k ejakulácii. Takže príčina je zrejme len hormonálna nerovnováha a pomohli by tu hormonálne tabletky. Ktoré vám jednak upravia cyklus a budú vás k tomu chrániť aj pred neželaným tehotenstvom. Takže najlepšie riešenie pre vás! :-)

Komentáře uživatelů ...

Berounka
20. 3. 2015 7:07:42
Pani doktorko uz je to 21 dni a stale nic,dekuju s tim tehotenstvim jste me moc uklidnila,tak ja jen jak mam dlouho cekat? az se menzes dostavi? dekuji.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky