57834  26. 3. 2015 8:46:57 - vio28

Dlouhodobé problémy

Dobrý den,
před rokem jsem pordila,10 měsíců jsem nedostala MS, stále mě pobolívá v podbříšku hlavně na bocích a to pak jde až do zad,dá se říct že mám hnědý výtok skoro každý den ale není to jen výtok jsou v tom jakoby nitky a někdy i krvavé ale to trvá třeba 1-2 dny,neustále se mi chce na malou i když třeba ani nepotřebuju a také se mi motá hlava,nemám chuť k jídlu a za týden někdy shodím i 4 kg,co by to mohlo být?k lékaři půjdu ale chtěla bych vědět co očekávat,děkuji

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Predpokladám, že po porode ste bola na kontrole u lekára a ten zhodnotil váš zdravotný stav, že ste v poriadku. Ak stále dojčíte, tak menštruácia nebudí byť kľudne aj rok. Je to veľmi individuálne, alebo sa objaví len slabé krvácanie, či spotting tzv. špinenie, ktoré máte práve vy.
Bolesť v podbrušku je tak všeobecnýpríznak, že sa podľa toho skutočne nedá povedať, čo je jeho príčinou a nutné je vyšetrenie u lekára. Ako prvé by som to riešila u gynekológa. Niekedy však bolesti v podbrušku s gynekológiou vobec nezúvisiä a je to skor záležitosť chrbtice. Samozrejme nič strašné by som nečakala, takže sa obávať vyšetrenia nemusíte, ale návštevu u lekára, by som už dlhšie neodkladala.

Komentáře uživatelů ...

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky