57890  29. 3. 2015 23:42:58 - Vojty1

Lekársky zákrok?

Dobrý deň, mám 13 rokov a predkožku si dokážem stiahnúť najviac takto (viď. Foto). Zo "zadu" to celkom ťahá. Budem musieť ísť k lekárovi? A je normálne že v 13 rokoch som ešte "nestriekal"? Môj penis má 8 cm keď stojí, nie je to málo? Ďakujem za odpovede :)

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Lekársky zákrok?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Trpíte fimózou, čiže zúžením predkožky, je vhodné to riešiť s urológom a ev. sa pripraviť aj na možnosť, že absolvujete obriezku - operačné odstránenie zúženej predkožky.

Komentáře uživatelů ...

Bader
30. 3. 2015 5:17:32
Bolo by vhodné zájsť k urológovi. Predkožka vás fakt "škrtí" a s rastom penisu sa to môže zhoršovať. Je nutné to vyriešiť TERAZ pred začiatkom sex.žovota. Vaša veľkosť nie je konečná ste len na začiatku dospievania to isté platí o ejakulácií.
martiinka2
30. 3. 2015 13:10:54
Dobrý den, ve Vašem případě se jedná o fimozu, kterou by bylo dobré konzultovat s urologem, který Vám pravděpodobně doporučí chirurgický zákrok tzv. obřízku. V neerektovaném stavu se Vám dá předkožka volně přetáhnout až za žalud? Co se týká ejakulace, tak věřte, že na to máte ještě čas. U každého muže se dostavuje v jiném věku. Velikost penisu ještě není konečná, myslím že máte zbytečné obavy.
Jarda1
6. 4. 2015 20:27:59
Zajdi k dětskému urologovi, ti bývají buď na dětském oddělení urologické kliniky a nebo častěji na dětské chirurgii. Fimóza, byť jen relativní, by později představovala problém, navíc i nyní by mohlo dojít k tomu, že předkožka vzadu by se zasekla a nešla dát zpět a zaškrcovala by tak žalud. Pokud by se ti to stalo, tak pak ihned do nemocnice, i kdyby to bylo v noci. Velikost ani ejakulaci zatím neřeš, i když na té urologii se případně zeptat můžeš taky. To ale problém není. Pokud bys zákrok na předkožce odkládal, tak s postupujícím věkem je ten zákrok horší a bolestivější.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot