57892  30. 3. 2015 6:52:27 - Cisco

Problém se vzrušivostí

Dobrý den,
je mi 17 let a nedávno jsem se svou přítelkyní začal mít pohlavní styk. U každého styku se vyskytl problém, že se mi nedařilo se správně vzrušit. Dost se z toho trápím a při posledním pokusu už to nešlo vůbec. Problém se týká jen pokud se uchyluje právě ke styku. Partnerka si myslí, že mě dostatečně nevzrušuje, ale já vím, že je nějaký blok či zkrátka problém v mé hlavě. Dokážete mě nějak uklidnit?

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Tento problém sa stáva dosť často, hlavne ak človek chce mať všetko perfektné. Nenúťte sa do sexu, viac si ho vychutnávajte. Uspokojiť partnerku môžete aj inými spôsobmi, on Vás tiež. Viac sa spoznávajte, viac sa vzájomne dotýkajte. Kľudne sa len maznajte bez pohlavného styku. Pomôže Vám to priateľke viac dôverovať a viac sa pri sexe uvoľniť. Základ je nestresovať. Takže urobte si príjemnú atmosféru a vnímajte len príjemné pocity. Ak sa nebude dariť, sústreďte sa na priateľku. Sám uvidíte, že keď "odpojíte hlavu", bude všetko fungovať ako má.

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
7. 4. 2015 14:54:40
Nejspíš půjde o psychickou záležitost, bojíte se, abyste neselhal což vede právě k tomu, že se erekce nedostaví. Doporučil bych na nějakou dobu se o styk vůbec nesnažit, místo toho se nechte od přítelkyně masturbovat. Samozřejmě, totéž můžete provádět i jí. Takto si na partnerku zvyknete, u manuální stimulace, i když se nedostaví samovolně erekce, tak po stimulaci tu je, i kdybyste nechtěl. Po pár týdnech či měsících by neměl být problém ani samotný styk. Samozřejmě, i teď je možné, aby vám před stykem partnerka penis nahonila a pak by šlo realizovat vlastní styk. Hlavně se Vy ani partnerka zbytečně netrapte, když to nejde, tak to není žádná tragédie, to je prostě stává a není to zas tak neobvyklé. Lidi o tom spíš tolik nemluví. Patrně spolu nebydlíte, takže dny, kdy se nevídáte doma nemasturbujte, nechte si sexuální aktivity výhradně s partnerkou, ať už stykem a nebo masturbací od ní.
dano.pp
3. 1. 2016 23:14:23
Ak pozeras porno, skus s tym na 3 mesiace uplne prestat. Dlhorocne masturbovanie pri porne moze sposobovat aj problemy s erekciou - viac tu: https://www.youtube.com/watch?v=wSF82AwSDiU alebo na yourbrainonporn.com alebo reddit.com/r/nofap

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie