57930  2. 4. 2015 22:07:27 - fousina

Malé stydké pysky

Dobrý den,
chtěla bych poprosit o radu. Je mi 14 a už nějakou dobu (nevím přesně od kdy ani nevím proč, ale tak 2 roky už to asi bude) mám jeden malý stydký pysk větší než ten druhý. Přesahuje i přes velké stydké pysky. Jeho okraje jsou v podstatě necitlivé a jsou světle fialové. Když ho prohmatám tak v něm cítím taková malá "zrníčka"(velikosti písku cca). Vypadá tak jako potrhaně a je zvláštně zvlněný. Nevím jestli je to v pořádku a popř. co by to mohlo být. Samozřejmě vzhledem k mému věku jsem ještě neměla pohlavní styk a tak se bojím aby to nějak neovlivnilo můj budoucí sexuální život. U gynekologa jsem ještě nebyla a mamce se to bojím říct. (měsíčky už mám nepravidelně asi rok).
Předem děkuji za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Mierna asymetria je normálna. Ak by vám ten väčší pysk sposoboval napríklad nepríjemné pocity pri bicyklovaní, tak jedine pomocou plastickej chirurgie sa dá jeho veľkosť upraviť.
Viľkosť stydkých pyskoch nijako negatívne neovplyvní váš budúci sex. život, toho sa skutočne obávať nemusíte!!! Nepravidelná menštruácia vzhľadom k vášmu veku je častá a teda normálna. Ak s tým nemáte problém a nijako vám to neprekáža, tak momentálne nie je nutné s tým nič robiť.

Komentáře uživatelů ...

luomor
7. 7. 2015 7:17:42
Ahoj, z toho si nic nedělej, každá vagína je jiná a věř mi, že klukům se tato rozmanitost právě líbí. Žádná tam dole nejsme stejná a neexistuje žádný ,,úzus" a šablona, jak to tam má vypadat. Vůbec se neboj sex. života, když budeš spokojená sama se sebou, teprve pak si ho můžeš pěkně užít, kluci nějaké ,,vady" na kráse v tomto smyslu vůbec neřeší. ;)

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky