57965  6. 4. 2015 17:29:48 - deni0105

Erekcia

Dobrý deň,
mám 23rokov a mám problém že sa nemôžem pri sexe urobiť. Doma alebo rukou to ide všetko v pohode no ako náhle mám sex s mojou priateľkou nedokážem to... veľmi nás to oboch trápi. Je možné že sme si na seba ešte tak dobre nezvykli? alebo čo by sme mali robiť?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ak pri masturbácii nepozorujete žiadne problémy, tak pri styku s priateľkou to bude vyblokované stresom, strachom zo zlyhania, čiže veľkú rolu v tom hrá vaša psychika. Ako sa hovorí "netlačte na pílu, všetko chce svoj čas. Skúste sa čo najviac uvoľniť. ak máte chápavú priateľku, tak sa netrápte tým, že zlyháte, že to nepojde. Ak ste skúsili už vše dostupné a nič Vám nepomohlo, tak na mieste bude návšteva sexuológa.

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
6. 4. 2015 21:08:00
Problém mladých mužů bývá opačný, ejakulují moc rychle. Pokud máte erekci a jste schopen zavést penis do vaginy a jen se nedostavuje ejakulace, nevidím v tom zásadní problém. Klasickou souloží bych uspokoji přítelkyni, dokonce jste schopen souložit po dobu, jak to vyhovuje jí, jestli dobře chápu Váš stav. Pak můžete penis vytáhnout a přítelkyně Vám může rukou honit penis až k vyvrcholení, případně si tuto stimulaci provedete sám. I když bych radil spíš nechat si to provádět od partnerky. Možná jste si na sebe ještě nezvykli, nevím. Zatím bych to nijak neřešil, zkusil bych to dělat, jak jsem popsal. Pokud by se nezměnilo za půl roku a Vám by to nějak vadilo, tak pak bych možná konzultoval odborníka, androloga a nebo sexuologa. Pokud budete chtít ejakulovat přítelkyni do vaginy, může Vás ona předtím stimulovat rukou a až se bude blížit vyvrcholení, s dostatečným předstihem, můžete zavést penis do pochvy a pokračovat souloží. Jinak bych ještě doporučil doma nemasturbovat. Pak možná dojde k ejakulaci během soulože a možná dosti rychle.
dano.pp
3. 1. 2016 23:12:34
Ak pozeras porno, skus s tym na 3 mesiace uplne prestat. Dlhorocne masturbovanie pri porne moze sposobovat aj taketo problemy s ejakulaciou - viac tu: http://yourbrainonporn.com/search/node/delayed%20ejaculation alebo tu https://www.youtube.com/watch?v=wSF82AwSDiU alebo reddit.com/r/nofap

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie