57967  6. 4. 2015 19:26:17 - kika123

Krvacanie po styku

Ahoj,
prosim vas o poriadnu radu vopred dakujem. dnes pri pohlavnom vstiku ako som vopchal penis do vaginy tak zrazu zacala tiect krv az dokonca striekat.ako možte vidieť na obrasku tie dna kružky boli k sebe zrastnute a odtrhli sa ani ma to neboli len strasne vela krvi slo ale uz menej.chcem vediet co mam stim dakujem

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Krvacanie po styku

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
natrhla sa vám uzdička, čo sa niekedy proste stať može. Za pár dní pri úplnej sex. abstinencii, by sa stav mal postupne vylepšovať. Doležitá je dostatočná lubrikácia pri styku a radšej ísť na to s citom, ako "hrubou silou". Ak by stav opakoval, tak bude nutné vyhľadať lekára a riešiť to priamo s ním, zrejme máte kratšiu uzdičku.

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
6. 4. 2015 20:21:47
Zřejmě jste měl krátkou uzdičku, která se při styku napínala a dnes praskla. To bývá spojené s velkým krvácením. Váš problém se zkrácenou uzdičkou je tím patrně vyřešen. Teď byste měl nechat penis v klidovém režimu, než se to plně zhojí, tj. 3-4 týdny. Do té doby žádný styk a ani masturbaci. Stejně bych Vám doporučil ještě dojít k lékaři, nejlépe na urologii. Urolog by měl posoudit, zda je nyní uzdička zcela volná, případně by provedl menší zákrok, pokud by byl třeba.Zřejmě doporučí i klidový režim, jak jsem psal.
kika123
6. 4. 2015 20:23:41
a ku urologovi sa mi moc nechce lebo sa bojim doktorou prosim vas co sa mi moze stat ak to zarastie uškodi mi to dajako? alebo prosim dajaku odbornu radu co mam urobit okrem doktora dakujem velmi pekne dufam ze mi pomozete.
Jarda1
6. 4. 2015 20:57:36
Můžete jít i k praktickému lékaři, který by to prohlédl a nejspíš by byl schopen prohlásit, že vše je v pořádku a není třeba s tím nic dělat, případně na místo stříkl nějakou dezinfekci. Tady jde o to, aby lékař posoudit, že uzdička už je zcela uvolněná, pak nebude třeba žádný zákrok, snad krom dezinfekce rány. K lékaři byste zajít měl. I když s největší pravděpodobností zákrok potřebný nebude a rána se zhojí sama. V každým případě ale pak zachovejte klidový režim, rána sice sroste za nějakých 7-10 dní, jenže pak ještě pokračuje další hojení. Z hlediska pevnosti srůstu jizvy by chtělo klidový režim 3-4 týdny. Pokud by ale místo otékalo, bolelo nebo dokonce hnisalo, pak rozhodně k lékaři jděte. Tady jde přece o důležitou část Vašeho těla, nějaký stud či nechuť k chození k lékařům není na místě.
Jarda1
6. 4. 2015 20:59:27
Urolog by možná odtržené místo stáhl k sobě jedním či dvěma stehy, z hlediska pozdější jizvy by to bylo lepší. Možná by nědělal s tím nic, jen to zkontroloval a doporučil další režim, co máte s tím dělat.
kika123
6. 4. 2015 21:15:04
ukazal bi som vam ako to už vipada teraz ale bohužial nejde mi tu dat obrazok

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie