5797  1. 11. 2009 22:20:20

Přetahování předkožky u dítěte

Dobrý večer, mám 21 měsíčního syna od malinka máme problémy s přetahováním problémy v uvozovkách, prostě to šlo dřív hrozně malinko, pak se nám to zlepšilo šlo to celkem pěkně do půlky a pak najednou to nešlo vůbec. Dětská lékařka nám předepsala triamcinolon a po tom to šlo fakt suprově malého to vůbec nebolelo no prostě paráda jak jsme ho přestali mazat tak se to vrátilo zpět a nejde to vůbec a malého to opět bolí. Řekla bych, že má prostě zůžený ten vrch překožky, prosím o Váš názor jak to dál řešit. Předem moc děkuji.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokud je to zúžené, tak asi jediným řešením bude operace a bude po problému, poraďte se s vaším pediatrem a urologem. Rozhodně si vyslechnete víc lékařů a jejich názory a pak se až rozhodujte, ale myslím si, že to bude asi nejlepší řešení. Přečtete si v naší malé poradně, jak to řešili jiné maminky možno najdete něco co vám taky pomůže.

Komentáře uživatelů ...

2. 11. 2009 10:00:22
Ahoj, ja som mala tiez problem so syncekom resp. s pretahovanim pipika, islo nam to len po kustilincok zaluda, dalej nie a mohla som na doporucenie lekarky od roka pretahovat kolko islo, jednoducho viac sa mi nepodarilo. V 3rokoch mi lekarka dala papier na urologiu, aby mu to tam pretiahli nasilna, no, tak tohoto som sa cely cas obavala, zatial som nepocula nic dobre na nasilne pretahovanie, akurat z toho majú deticky riadny stres a uz potom nedovolia pipika sa ani dotknut, taktiez sa to tymtopadom moze opat zrast..Zacala som vela studovat o inych moznostiach a natrafila som na jednu bylinku ktora nam pomohla, vola sa Slez nebadany, je to vlastne sypany caj, zohnala som ho v lekarni aj ked ho museli pre nas objednat. Maleho som v nom namacala /v lavori tak 10min., kym nevychladla voda/, kazdy vecer som popri tom stahovala predkozku kolko isla, na 5den povolila a pretiahla sa tak do 3/4 zaluda, júúúj ako velmi som sa tesila..
2. 11. 2009 10:04:36
Táto bylinka je urcena okrem ineho aj na uvolnenie pokozky a to nam vlastne pomohlo, mali sme predkozku zalepenu na pipikovi, avsak nie zúzenu..Syncek to krasne zvladol, v tom momente ako sa to podarilo, urobil len jednorazov "au" a to bolo vsetko, neskor vecer trosku plackal pri cikani, ale na druhy den bolo vsetko ok, dodnes mu to pozeram, aby sa to opat nezrastlo, v pohode si to necha. Uz je tomu mesiac a onedlho si do tejto zazracnej bylinky sandeme znovu, este kustilincok nam chyba k úplnemu pretiahnutiu, ale myslim ze je to uz pohoda..Dufam ze aj vam tato bylinka pomoze. Moja lekarka ho odvtedy doporucuje mamickam..Pekny dnik

Stolice u dětí Předkožka u dětí Dětská strava Spánek u dětí