58073  10. 5. 2015 20:14:21 - mito36

Častá masturbácia

Chcem prestať masturbovať. Masturbujem aj dva krat do dna hodinku dve. Už ma to ubija. Telo si žiada a ja neviem prestať. Mam už po tridsiatke a nemam partnerku.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ chcete prestať s masturbáciou tak tak učiňte, s tým vám nik okrem Vás samotného nepomože. Aby to pre telo nebol taký šok, tak samozrejme postupne. Skúste sa niečím zamestnať, športujte, venujte sa nejakým svojím koníčkom, aby ste nemal myšlienky len na to jedno. Ak to ani tak nepojde, doporučujem vyhľadať sexuológa a psychológa zároveň.

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
10. 5. 2015 21:16:39
Zkuste tu masturbaci omezit, hlavně dobu masturbace. Občas si asi ulevit budete muset a je to spíš zdravé, ale není potřeba to dělat hodinu či déle. A pochopitelně si snažte najít nějakou partnerku.
dano.pp
3. 1. 2016 23:09:14
Dlhorocne masturbovanie pri porne moze sposobovat aj problemy s erekciou. Preto odporucam dat si 3-6 mesiacov uplnu pauzi od porna a masturbacie. Bude to tazke, ale toto moze pomoct: https://www.youtube.com/watch?v=wSF82AwSDiU alebo yourbrainonporn.com alebo reddit.com/r/nofap

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie