58105  12. 5. 2015 19:42:05 - abinka21

Bolest na pravej strane

Dobrý den,
mám bolesti na pravé straně pánve... vůbec netuším, co to může být... když mám menstruaci, pravá strana v oblasti vaječníků se mi zvětší a bolí to i na jakýkoliv dotyk... byla jsem i u gynekologa, vyšetřil mě a prí je všechno v pořádku, že prí to může být začínajíci kýla... když menstruaci nemám, ani nevím o tom, že něco takového mám, což se nezdálo ani obvodnému lékaři a ten mi tvrdí, že je všechno v pořádku... a teď už asi dva dny pociťuju, že mě spíš bolí kost, stydká, nebo jaká... bolí to i na dotyk a i když jsem v klidě a ležím, je to taková dost prutká, vystřelovací bolest... nejsem nijak nemocná, tehotná také nejsem, užívám antikoncepci a mám 23, takže pubertální změny bych měla mít také za sebou... prosím Vás, nevíte co to může být ? děkuji a přeji hezký den :)

MUDr.Ciefova   MUDr.Ciefova [Internista]
Dobrý den, pokud gynekolog nenašel příčinu, doporučuji doplnit cestou praktického lékaře podrobné vyšetření (krev, moč, ultrazvuk břicha), pokud vše bude negativní, je otázkou zvážení vyšetření střev k vyloučení patologie v nich (mohlo by se jednat o střevní endometriózu, o nespecifický střevní zánět,..).

Komentáře uživatelů ...

drAdam
12. 5. 2015 20:26:20
Dobrý den, může to být kýla, ale taky např. ledviny... Zajděte si k lékaři a požádejte o podrobné vyšetření (výtěry, odběr krve, sono...)

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky