58122  14. 5. 2015 0:19:31 - anonym151292

Ejakulace

Dobrý den,
prosim vás mam takovy dotaz možna i problem.Se svoji partnerkou vedeme perfektni sexualni vztah kde neni skoro žadna chyba,ale posledni dobou mě začla osoběn trapit jedna věc ktera mi ubira na seběvedomy a mich vykonech.Proto se teda ptám při dosaženi vyvrcholeni nebo tak zvaně ejakulace me semeno nevystřikava jako mnoha xxx styky před tim v takem množstvy,ale pouze vyteče a k tomu hodně málo.Životni styl mam pořad stejnej nevidim ani jeden duvod proč by tělo mělo takhle reagovat.Možna par starosti na vic,ale dle meho to na to nemuže mit žadnej vliv.PO připadě se mi začli oběvovat občas vicemeně poruchy erekce.Partnerka mě vzruši na maximum a po nějake době soulože mi penis v ni začne ochabovat v tom připadě si ho musim vzit do ruky a sam si snim hrat do te doby dokud nejsme plně vzrušenej.Nikdy sem se s takovyma situacemi nemusel potykat.Tak doufam že nějakou cenou radu od vás uslyšim předem dík.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Čím vyššia frekvencia stykov, tým menej ejakulátu i sposob ejakulácie može byť iný. Rovnako mnohžstvo ejakulátu je ovplyvnené celkovým príjmem tekutín v priebehu dňa. Poviem vám, že veľa ejakulátu z vás lepšieho milenca neurobí, rovnako tak ani nezáleží na tom, či pri ejakulácii striekate do pol metra alebo ejakulát z penisu len vytečie. Takže v tom skutočne nevidím žiadny problém a rozhodne by vám to nemalo uberať na sebavedomí!
To, že v priebehu styku erekcia opadne a je nutná manuálna stimulácia, to sa proste občas stáva. Záleží to od mnoha faktorov. Kvalita relaxu, spánku a odpočinku, väčšia fyzická námaha, viac starostí a stresu, vyššia únava a vypätie, psychické problémy a v neposlednom rade vek! Takže skúste sa nad tým zamyslieť, zmeniť niektoré veci, kde nájdete chyby a uvidíte, či sa to zlepší alebo nie. Ak nie, tak bude vhodné kvalitu erekcie riešiť so sexuológom.

Komentáře uživatelů ...

Bader
14. 5. 2015 5:19:11
Nemusí ísť o žiaden závažný problém. Sperma nemusí "striekať",( u každého muža je to inak ) nie je chorobou ak "vyteká". Pre možné oplodnenie partnerky to stačí. V priebehu života sa to môže meniť. Veľmi to dokáže ovplyvniť vzrušivosť . Ak máte dlhšiu pauzu ste viac nabitý energiou, skôr dochádza k výstreku. Vo vzťahu ste už dlhšiu dobu a i to má vplyv na sex. život. K sex. styku pristupujete "uváženejšie" a možno trochu menej náruživo. Nie je pre vás už tak vzácny. Je to normálny život. Naviac vás ovplyvňujú starosti bežného dňa i stres. I keď si to pripustiť nechcete to všetko ovplyvňuje sex. život. Toto môže ovplyvniť i dobu erekcie pri styku. Proste myšlienky odbehnú na sekundu niekam inam.... a erekcia môže ustúpiť. Nerobte si z toho hlavu. Ten čas kedy nie ste na 100% využite inak. Vzájomné maznanie, láskanie pár pekných slov.....ON sa zase spamätá nemajte obavy a v posteli nemusí byť len styk a nič viac. Trochu pomôže "zlepšiť náladu" keď zmeníte posteľový stereotyp - nové nápady, nové miesta, iné prostredie nečakané "akcie".

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie