58138  15. 5. 2015 15:42:10 - Zatoc

Křivý penis, krev ve spermatu, bulka na penisu

Dobrý den,
je mi 30 let a za poslední dva měsíce se mi s penisem začalo postupně dít těchto 5 věci:
1. zatočení doprava
2. krev ve spermatu
3. tvrdší pravá část s bulkou
4. lehká bolest tvrdší části
5. bílé tečky na hraně žaluda

Zhruba před dvěmi měsíci jsme na dovolené s přítelkyní poprvé spatřili, že se mi penis začíná stáčet doprava(vždy byl jako pravítko). Při dalším sexu jsem se ho lehce snažil narovnat, trochu to zabolelo, tak jsem toho nechal. Na konci sexu však bylo sperma celé červené. Bylo to naštěstí poprvé a prozatím naposled. Od této doby se mi však zakřivení zhoršilo. Když se mi začíná topořit, tak je to většinou nejhorší, třeba i 50stupňů. V této fázi ale jde ještě mechanicky narovnávat a po narovnání to není až tak hrozné. Při kompletním ztopoření však není vždy stejně křivý, někdy okolo 10, ale nekdy i okolo 30 stupňů. Co mě ale mnohem více znepokojuje, poměrně nezanedbatelná citlivost(bolest) pravé strany penisu. Na omak je mnohem tvrdší a se zantelnou bulkou o velikosti hrášku. A to jak ve ztopořeném stavu, tak i v klidu. Jak jsem si začal penis mnohem častěji prohlížet, všimnul jsem si i začínajících bílích teček(polipů) na kraji žadluda a na spodní předkožce po jejím stažení.
Pokoušel jsem se toho celkem dosti načíst, ale všude jsou ty samé rady, vedoucí k tomu, že to je buď v pořáku nebo ať vyhledám odbornou pomoc. Táži se proto, zdali alespoň neznáte opravdového odborníka, nejlépe ve východních čechách, na objednávku, jelikož se mi opravdu nechce celý den čekat v čekárně, kdy mi poté uroložka řekne, ať si stáhnu trenky pod kolena a pak mi prohmatá břicho :-D
Mockrát děkuji za případnou pomoc.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Asi vám nič nové nenapíšem ak uvediem, že je nutné vyšetrenie u urológa. Síce ste problém posísal dosť podrobne, na 100% len na základe tohoto popisu sa diagnóza ako aj samotné riešenie určiť proste nedá. Tie "pupínky" okolo žaluďa možu byť buď hirsuties papillaris, čiže nič patologické, čo si riešenie nevyžaduje, alebo genitálne bradavice - kondylómy, ktoré je nutné nechať odstrániť. Vzachádzam z toho, že sa to objavilo až teraz, pretože hirsuties sa zvyčajne objaví už v puberte a pri dospievaní a pretrváva to až do dospelosti.
K tomu kríveniu penisu do jednej strany: napadá ma len jedno vysvetlenie a to že sa može jednať o tzv. peyroniovu chorobu. Je to bohužiaľ nezvratný stav, ale prejavy za pomoci lekára zmierniť možete. Vzhľadom k tomu, že žijem v Prahe, tak osobne nepoznám konkrétneho odborníka vo vašom bydlisku. Doporučujem to riešiť cez praktického lekára, ktorý vám dobrého urológa určite doporučí.

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
15. 5. 2015 18:00:48
1. penis není vždy dokonale rovný, pokud jde o stav v poslední době, předtím byl rovný, tak i vzhledem k bodu 3. řeště s lékařem. Ani by neměla být krev ve spermatu nebo bolest z b. 4. Bílé tečky na hraně žaludu jsou běžným jevem, nemám fotku, takže nemůžu říct na 100%. Můžete se na ně zeptat při návštěvě ordinace, ale zde by mělo jít o fyziologický stav, který se neřeší. Ve východních Čechách je fakultní nemocnice, tam jsou určitě dobří odborníci. V nemocnici obvykle chtějí doporučení, takže nejdřív buď k praktikovi, nebo samostatnému ambulantnímu urologovi na polikliniku.
Jarda1
15. 5. 2015 18:02:27
Jestli došlo k nějakému úrazu při sexu, možná by bylo na místě na čas přestat se sexuální aktivitou. Pro různá zhmožnění penisu se doporučuje klidový režim po dobu měsíce.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot