58182  18. 5. 2015 14:32:22 - Hlava

Podrazdeny zaluď

Mam často mam podráždení žaluď mierne začervenaný od okraja žaluďa ale nie až k špičke z vrchnej časti .Problém je vtom že keď je podráždený tak sa rýchlo spravím pretože už pred tým cítim príjemný svrbivý pocit .Neviem z čoho to mam hygiena je OK tak neviem z čoho môže tento problém byť .

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Može sa jednať o kvasinkovú infekciu. Doporučujem po dobu minimálne 7 dní aplikovať na žaluď 2x denne antimykotickú masť. Pri umývaní nepoužívať žiadne mydlo ani sprchový gel, len čistú vodu. Tieto prípravky len pokožku zbytočne vysušujú a dráždia! Rovnako na pár dní si dajte od masturbácii pokoj, nech má čas sa zahojiť.

Komentáře uživatelů ...

Hlava
19. 5. 2015 21:05:50
Mozem pouzivat na cistenie intimny gel ?a k masti co odporucate mam castepor a canesten
Kacenka [Porodní asistentka]
20. 5. 2015 7:21:36
Pri akejkoľvek infekcii a hlavne pri kvasinkách, nie je vhodné používanie mydiel ani gélov určených na intímnu hygienu. Zbytočne sa tým vysušuje pokožka a sliznice. Takže postačí skutočne len čistá voda. čo sa týka krému, tak je vhodný akýkoľvek antimykotický, čiže proti kvasinkám krém. Každému zaberá niečo iné, je nutné to vyskúšať.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie