58188  18. 5. 2015 21:15:31 - ASST

Lze otěhotnět z malého množ. spermatu vně vaginy?

Dobrý den,
je to možná hloupý dotaz, přesto se zeptám. Je možné otěhotnět z malého množství (otřením se) spermatu na vagině? Můj přítel se se mnou miloval análně bez kondomu a já má starost, zda se třeba neotřel či něco nevyteklo k vagině apod. Je možné v těchto případech otěhotnět? Děkuji

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Na to sa veľmi ťažko odpovedá. Osobne si ymslím, že nie. Ak ste sa po styku šla hneď dokladne umyť a ejakulát nestiekol k vagíne, tak pravdepodobnosť je rovná nule. Na 100% to bohužiaľ vylúčiť nemožem, nebola som pri tom a z vášho popisu to nie je tak úplne jasné. Rovnako by som chcela zdorazniť, že i pri análnom styku je nutné používať prezervatív, hlavne z toho dovodu, že baktérie, ktoré osídlujú konečník sa možu dostať do močovej trubice partnera a vyvolať zápal močových ciet, čo nie je nič príjemné!

Komentáře uživatelů ...

ASST
18. 5. 2015 21:20:40
Ještě bych chtěla dodat, že to bylo 13. den po začátku předchozí menstruace, tudíž okolo ovulace.
ASST
19. 5. 2015 11:07:59
Po styku jsem šla na wc a pak se umýt. Partner se teda taky umyl. To, že sis sundal kondom byla jeho volba (do t= doby kondom měl, ale sundal si ho), přesto děkuji za informaci o zápal moč. cest. Ještě pro ujištění, možnost otěhotnění je v tomot případě nulové? A ještě, pokud bych se něšla umýt, tak je roziko tedy větší předpokládám.
Nana6484
9. 7. 2015 7:32:00
Dobrý deň, mám taký istý problém. Ako to bolo vo vašom prípade? Boli ste tehotná?

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk