58229  21. 5. 2015 3:26:56 - jeptiska

Sebevražda

Jsem delši dobu psychicky vytižena. Mam hrozne stavy. Denně se bojim a myslim jak se dobře zabit aby to nebolelo. Všechno mě rozčiluje nemužu už dal. Pořad volam na linky důvěry kde mi zatim zachraňuji život. Mam silné myšlenky na sebevraždu. Na panicky strach mam lexaurin ten silnej. Ty myšlenky se zhoršuji. Nevim ke komu se mam obratit o pomoc jaky léky by mi zabrali. Taky mam závratě. Z ničeho nic to na mne ty stavy přijdou. Nebo i zklamáni v lidech. Bojim se strasne moc sveho kněze. Mam pocit viny. Dala jsem mu darek k narozeninam a teď se z něj děsim že bude vzteklej. Kvuli knězi nejezdim do kostela. Takže mam panicky strach a zhoršeni myšlenek na sebevraždu co mi poradite ??

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Stav, ktorý opisujete mi príde pomerne vážny a poradila by som Vám okamžite vyhľadať odbornú pomoc OSOBNE! Choďte k svojmu praktickému lekárovi alebo hoc aj na pohotovosť, kde opíšete myšlienky na samovraždu. Je to znak, že sa u Vás deje niečo, čo nie je v poriadku a naozaj takto trpieť nemusíte. Lekári Vám pomôžu, aby ste sa necítili takto zle.

Komentáře uživatelů ...

drAdam
22. 5. 2015 19:03:40
Dobrý den, zajděte si k lékaři a zažádejte o paragraf, udělejte si krásnou dovolenou, např. v lázních a mělo by se to zlepšit... :-)

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy