58248  22. 5. 2015 11:20:24 - andrejka231

Nevím jestli jsem těhotná

Měla jsem s přítelem první pohlavní styk, i on ho zažil poprvé(15 už nám oboum bylo). Neměli jsme ochranu. Přítel se do mě neudělal, bolelo ho to více než mě, popravdě, mě to nebolelo skoro vůbec. Krev ze mě netekla, jen přítel měl na prstu kapičku, ale napadlo mě jestli to nebylo od něj, nebo jestli tam nemohl něco rozškrábnout.Nevím jestli byla panenská blána protrhnutá a strašně se bojím, že jsem těhotná. Napíšete mi prosím Váš názor.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ak nedošlo k ejakulácii do pošvy tehotná by ste byť nemala. Preto pri ďalšom pokuse o pohlavný styk rozhodne použite prezervatív, bez neho ani na krok :-) Zbytočne si sami sposobujete stres a je to vážne zbytočné!!!

Komentáře uživatelů ...

Bader
22. 5. 2015 15:36:13
Ste dosť mladučký a myslím i veľmi neskúsení. Skôr ako budete pokračovať a budete veď je to prirodzené určite si niečo prečiarajte na tému: počatie, oplodnenie, antikoncepcia!!!!!, ejekulácia, predejakulečná tekutina , predohra, orgazmus, uzdička, natrhnutá uzdička, plodné dni. Z toho čo píšete by ste nemala byť tehotná. Ale prepáčte vaša neskúsenosť môže trochu celý priebeh skresliť.Takže prosím skúste si to prečítať ešte raz od začiatku. A skôr nepokračujte kým vám tieto témy nebudú aspoň trochu jasné.

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk