58269  23. 5. 2015 20:25:27 - vanusa123

Imtimní partie (muž)

Zdravím je mi čerstvých 17 narozky jsem mněl ted v dubnu nejsem z Čech a rád bych se vás na něco zeptal stydím se za to a mám strach a potřeboval bych poradit je mi 17 a můj penis je v klidném stavu dlouhý cca 5-6 centimetrů ztopořený se zvětší na 13,5cm což mi příjde hrozně málo. Na internetu jsem zjistil že k uspokojení partnerky to stačí ale mně zajímá jestli je šance že penis ještě poroste protože jak se říká čím větší tím lepší nechápu to kamarádovi je 14let chodí na základku a jeho penis je dlouhý 16,5cm nejsem gay ale prostě znáte to když si kluci povídají o sexu prostě sme si ho jen porovnali aby sme věděli jak na tom jsme a jako nechápal jsem to totálně je šance že se mi penis zvětší ? Není to tím že nejsem z čech tak je má velikost jiná ? popřípadně čím urychlit nebo zlepšit růst penisu přez přírodní způsob nebo i chemický ale néé operaci

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Veľkosť tela ako i jeho jednotlivých částí je daná geneticky, takže to nemůžete jen tak ovlivniť. Vzhledem k vášmu věku určitě ještě váš růst není zcela u konce, ale nečekejte, že se zvětší o 4 cm. To nepředpokládám. Rovnako záleží na tom, jaký jste vzrůstem celkově a taky hrá určitú roli v tom to odkuď pocházíte a jaká jste rasa.

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
24. 5. 2015 11:51:33
V 17 letech je obvykle velikost penisu definitivní, i když v určitých případech může dojít k růstu, někdy i výraznému. Jinak Vaše velikost je sice menší, ale v rámci normálu. Není to strašně málo, takových penisů je mezi českými muži celá řada a dost i s menší velikostí.
vanusa123
2. 6. 2015 23:21:19
tak národností jsem z Ukrajiny jsem postavově hubený a výška 180cm báha 67kg doufám že se ještě nějaký zázrak stane a nějaký ten centimetr ještě naroste nejde ani moc o mojí spokojenost ale spíš mně trápí že nebude s velikostí mého penisu partnerka spokojená to mně trápí nejvíc ale i tak doufám že ještě porostě každopádně děkuji za odpověd.
Jacob116
19. 7. 2015 14:01:07
Rika se ze ukrajinci, Rusové a ti na východě to mají dole menší. Z Evropy mají penisy nejvetsi v madarsku, dále ve francii a pak v české republice. Každopádně zas tak zle na tom nejsi, nelamej si s tím hlavu.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie