58397  2. 6. 2015 8:59:24 - zinajdaa

Sex bez erekce

Dobrý den,
mám problém s mým přítelem při sexu.Dokáže se milovat i dvě hodiny v kuse,ale nedojde k vyvrcholení,říká že to nevadí a nepotřebuje to,aLe svěřil se mi že po chvíli milování se mu penis znecitvivý a necítí už nic,ale stále mu stojí.Tak nevím jak to řešit,aby si to také užil,už nevím jak na to....samozřejmě je stydlivý a nikam s tím jít nechce.Moc děkuji za radu.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Myslíte bez ejakulace. Erekce je pojem označující, že penis se "postaví". To jen na objasnění pojmů, aby nedošlo k dezinformaci.
Otázkou je, či to má stejné i při masturbaci, nebo jenom při styku. Taky dochází k citovému uspokojení, ale chybý jenom ejakulát? To mi z dotazu není zřejmé. Ak by platila poslední možnost, tak tomu stavu sa říká retrográdní ejakulace, že orgazmus citovo muž prožívá, ale nedochází k ejakulaci. Od vyvolávající příčiny se pak odvíjí terapie. Takže bez vyšetření, není možné dobře poradit ani pomoc a vyřešit problém.

Komentáře uživatelů ...

dano.pp
3. 1. 2016 22:58:24
Ak masturbuje, nech nepouziva extremne techniky - ziadne trenie penisu o drsne material, silne stiskanie penisu a pod... Taketo dlhorocne masturbovanie znecitlivuje penis. Taktiez ak pozera porno, nech ma na pamati, ze to tiez vplyva na jeho vzrusenie z psychickej/chemickej strany. Dokonca moze privodit aj problemy s erekciou. Viac info: https://www.youtube.com/watch?v=wSF82AwSDiU alebo na yourbrainonporn.com alebo reddit.com/r/nofap

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie