58466  7. 6. 2015 3:15:41 - summersummer

Genitální prasklinka

Dobrý den,
Léčila jsem se na mykozu. Příznaky výtoků zmizely, ale zůstalo mi zarudnutí a takové malé prasklinky ve tvaru dolíčků, které pálí. Hlavně, když jdu na malou. Neustále chodím na gyndu, dostávám všechny možné mastičky a nic nezabere tak, aby to zmizelo. Omezila jsem sladke a taky používám mýdlo na intimní hygienu. Nevíte co by to mohlo být? Nebo co zkusit. Léčím se už rok. Používala jsem : vitella, clotrimazol, lactobacily, saforelle, clogin, mycomax, fungicidin, bepanthen, macmiror, gyno pevaryl, canesten. Přijdu si jak pokusný králík, budu vděčná za jakoukoliv radu. Předem moc děkuji a hezký den.

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Genitální prasklinka

MUDr.Ciefova   MUDr.Ciefova [Internista]
Dobrý den, prasklinky v oblasti pohlavních orgánů vznikají v důsledku citlivé a oslabené sliznice, která je následkemopakujících se zánětů. Bohužel nejsem gynekolog, ale ze zkušeností mohu říct, že gynekologické záněty, zejména kvasinkové, jsou velmi časté a pokud nepomáhá jejich lokální přeléčování, je chyba v celkové imunitě a nelze vyloučit ani pomnožení kvasinek v celém organismu. Tato situace se pak musí řešit celkovým podáváním antimykotik (tedy perorálních tablet), ale je potřeba posílit i celkově imunitu. Na to jsou v lékárnách volně prodejné různé preparáty. Dále kromě diety nízkosacharidové, kterou již máte, doporučuji ještě užívání probiotik k vyrovnání střevní mikroflóry. Bohužel je to běh na dlouho trať, ale tělo se potřebuje dostat opět do rovnováhy.

Komentáře uživatelů ...

summersummer
20. 6. 2015 4:20:45
Tak se asi nedočkám žádné odpovědi :-((
summersummer
21. 6. 2015 23:40:01
Mockrát děkuji, je to pro mě velká rada, začala jsem teď používat Wobenzym a je to lepší, nepálí to, ale zarudnutí mám stále, tak musím vydržet. A probiotika by jste mi prosím doporučila jaké? Moc Vám děkuji i za Váš čas, hezký den :-)

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky