58515  9. 6. 2015 22:43:01 - mito36

Ejakulacia..

Dobry deň prajem.
Môj problém spočíva v tom,že pri pohlavnom styku či masturbácii mi v spodnej časti predkožky alebo inak povedané (v uzdičke)nastane strašne šteklivý pocit a privedie ma to k vyvrcholeniu.Nič by na tom nebolo keby to neprišlo už po minútke, v podstate ako kedy...pri veľmi pomalej súloži je to celkom ok. Ale pri zrýcheni hneď nastane to šteklenie a je hotovo.Nakoľko mám už po tridsiatke,chcel by som si užiť aj kvalitný sex. Existuje nejaké rozumné riešenie na tento daný problém? Pripomínam,že znecitlivujúce geli so sexshopu nezaberaju.Pomohla by celková obriezka ak je tá uzdička či(predkožka)tak citlivá? Vopred ďakujem za akú koľvek radu.

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Ejakulacia..

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
To, čo popisujete je stav, ktorému sa hovorí predčasná ejakulácia, problém mnohých mužov. Obriezka často krát znecitlivý žaluď a mnoho krát to pomože pri predčasnej ejakulácii. Existuje však mnoho rád a postupov ako sa naučiť ovládať svoj orgazmus, chce to vášne len trénovať!!! V našej poradni nájdete mnoho rovnakých dotazov, doporučujem si je prečítať. Možno práve v nich nájdete, to čo potrebujete vedieť.

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
9. 6. 2015 23:38:08
Obřízka někdy skutečně pomůže, tj. vede k prodloužení doby, než nastane ejakulace. Někdy ale stav zůstane stejný. Pokud máte dosti volnou předkožku, tak podobný efekt by mělo nechávat ji trvale vzadu, postupně tak dojde k znecitlivění, podobně jako při obřízce. Změna by šlo očekávat tak za 2 měsíce, na rozdíl od obřízky tento proces je vratný. Ejakulaci lze ale oddálit i nácvikem, ty metody jsou dobře popsané a fungují. Např. stimulace masturbací, před blížící se ejakulací včas přestat, začít stimulovat až po určité době, toto provést opakovaně, stimulovat až do ejakulace až naposledy, tj. třikrát bez a počtvrté s ejakulací. Pomáhá i masturbace před stykem, optimální dobu si musíte najít sám. Jestli ráno nebo v poledne či odpoledne v případě styku večer ap. Záleží i na pocitu partnerky, nakolik je doba styku pro ni podstatná. Mohlo by pomoci i stimulovat klitoris partnerky při souloži. Toto přivede poměrně rychle k orgasmu snad každou ženu, kdežto vaginální stimulace stejně orgasmus vypůsobit nemusí. Stimulaci si může provádět partnerka sama, případně to můžete dělat Vy, způsobem, jak jí nejlépe vyhovuje. Krom pomalých pohybů by šlo zkusit jen do partnerky vejít, bez frikčních pohybů, přitom lze partnerku stimulovat. Pohyby zahájit až po určité chvíli, aby k orgasmu došlo u Vás i partnerky současně. Myslím, že možností je celá řada. Krom soulože bych se nebál i vzájemné masturbace. U Vás může partnerka nacvičovat delší dobu výdrže, Vám se to zas bude hodit jako nácvik stimulace při styku. Sám mám zkušenost jak s velmi krátkou dobou, to není nic neobvyklého a není třeba se za to stydět. Ale mám zkušenost i s tím, že cvičením lze tu dobu prodloužit. Ale určitou dobu to trvá.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie