58530  10. 6. 2015 19:26:31 - hipochondr

Otok po obřízce

Dobrý den,
je mi 18 let a jsem týden po obřízce. Vše probíhá v celku normálně až na jakýsi otok nebo sraženinu pod uzdičkou. Chtěl bych se zeptat zdá se toto časem srovná samo do původního tvaru nebo zda to může být vážný problém. Možná panikařím zbytečně, ale rád bych o průběhu ssrůstání věděl co nejvíce. Otok už nijak více nebolí a je hodně měkký na dotek.Po týden jsem 3x dene koupal v heřmánku a převažoval každý den. Přikládám foto

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Otok po obřízce

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
O tomto probléme sme už tu popísali viac než dosť, preto doporučujem pozrieť si staršie dotazy venované tejto téme. Inak otok bezprostredne po zákroku je normálny a v priebehu nasledujúcich dní bude ustupovať až úplne zmizne, je to u každého iné. Postupujte presne podľa inštrukcií, ktoré vám dal lekár po prepustení z nemocnice.

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
10. 6. 2015 19:47:56
Otoky po obřízce jsou zcela běžné, někdy zůstávají delší dobu, nakolik můžu posoudit z fotografie, tak mi přijde vše v pořáku. Pokud nemáte kontrolu na místě, kde Vás operovali, tak bych po zhojení, tj. za další týden, šel na kontrolu k praktickému lékaři. Pokud by nevypadaly všechny stehy, mohl byste si je nechat odstranit.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot