58543  11. 6. 2015 21:13:31 - herec1515

Ejakulácia

Zdravím Vás.
Pred asi desiatimi rokmi mi cez penis laparoskopicky zmenšovali zväčšenú prostatu. Všetko by bolo v poriadku, len okrem problémov so stoporením pohlavného údu, po vyvrcholení vyjdú z penisu len 2 alebo 3 kvapky semena. Mám obavy že ostatné semeno zostalo v semenníkoch alebo niekde inde a či sa semenníky nebudú zväčšovať alebo inak to nebude škodiť zdraviu. Viem že masturbácia je zdraviu prospešná ale napriek tomu nemám prestať masturbovať? Dopredu ďakujem za odpoveď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ak nedochádza povedzme k plnohodnotnej ejakulácii, tak obavu, že by to niekde ostalo sa obávať nemusíte. I s týmto si vie telo poradiť a v podstate potom prebytočný ejakulát proste vymočíte. Samozrejme ideálne je, aby ste pri vyvrcholení ejakuloval. Niekedy však vplyvom nejakej vážnejšej choroby, traumatického úrazu, či operácii k ejakulácii pri orgazme nedochádza. Tomuto stavu hovoríme retrográdna ejakulácia a je nutné to riešiť s urológom.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie