58566  13. 6. 2015 16:50:31 - lucyfrombrum

Hyperaktivni mocovy mechyr a brisni svalsto

Dobry Den
Chtela bych Vam polozit par otazek .
Je pro otehotneni hyperkativni mocovy mechyr nejaky problem? Nevim jestli treba nemam skrz moje onemocneni ochable svalstvo nebo neco jineho a to treba brani otehotneni. Dalsi vec co me trapi je ze uz pres par let me trapi svalove bolesti. Kdyz chodim dlouhe trasy tak me zacne bolet leve zebro pri chuzi nebo leva strana bricha smerem od pupiku az k bokum. Mela jsem veskere vysetreni takze nic s organama nemam spis si myslim ze jsem si nejak pochroumala brisni svalstvo a ted nevim jak to mam spravit aby me nebolelo.Nekdy kdyz se probudim a nafoukne se mi vzduchem bricho tak me zaboli je to takova tupa bolest. U vsem bolesti musim zastavit se a zhluboka dychat aby me to prestalo.Skousela jsem cvicit brisni svalsto sedy lehy cviky ale boli me to . Bolest brisnich svalu prozivam i pri pohlavnim styku s polohou partnera ze zadu . Nevim jestli je to normalni nikdy tak boleva jsem to nemela.Jeste bych chtela poradit mam takovy intimni problem vim ze to ktomu moc nepatri ale uz pres mesic a pul jsem vaginalne sucha a nemam zadne sexualni chute takze me pohlavni styk docela boli.Nechci pouzivat lubrikant nebot se snazime s partnerem o rodinu a tak vim ze se to nema pouzivat pri styku .Doporucil by jste mi neco prirodniho? Hodlam pouzivat pree seed gel ale to se ma pouzivat jen pri plodnych dnech ne mimo ne . Dekuji moc a omlouvam se jestli je to na vas moc otazek na zodpovezeni

MUDr.Ciefova   MUDr.Ciefova [Internista]
Dobrý den, hyperaktivní močový měchýř nemá vliv na plodnost. Co se týká bolesti při delší chůzi, příčina může být kdekoliv - základní je nejíst 45-60 min před chůzí (bolesti pak mohou být vyvolány špatným prokrvováním svalů v důsledku toho, že se prioritně prokrvují střeva), nevysílit se hned ze začátku zátěže a správně dýchat (nejen hrudními svaly, ale i břišními).
Břišní dýchání je to, co bych u vás cvičila, včetně pánevních cviků.
Co se týká intimní otázky, je možné, že vaše tělo již vnitřně bojuje se stresem ohledně otěhotnění. Čím víc se člověk snaží a soustředí na otěhotnění, tím více je sex nepřirozenější, chybí vzrušení a vše kolem něj. Další příčinou by mohla být i nízká hladina estrogenu, která by vysvětlovala i nemožnost otěhotnění.

Komentáře uživatelů ...

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot