58627  17. 6. 2015 17:49:33 - paci1984

Hlava

Dobry den,
uz jsem pokladal otazku,,je to stejne tema,,Dobry den,chtel bych se zeptat,,pred mesicem a pul,,jsem mel jet pracovne do zahranici,,den predtim jsem me bolesti bricha,,a hlavy,,tak jsem si dal hodne ibalginu a paralenu abych si dal do kupy..,,druhy den jsem zvracel,,pak mi jeste dva tri dny bylo trosku divne,, pro jistotu jsem zasel k lekari na jaterni testy atd,,i vysetreni zaludku zda jsem si neco neposkodil,,vsehcno je v poradku,,,ale porad me obcas poboliva hlava,, treba po kave,, chtel bych se zeptat,,zda jsem si nemohl nejak zasadne ublizit,,jdemi o tu hlavu hlavne,,ledviny jatra,,zaludek,,se zkontrolovano a v poradku,,paralenu hruba 8,,ibalginu 15,,jinak bezne tyto leky vubec neberu,,dekuji za odpoved,,Dvorak

Jen bych se chtel jeste ujistit,,pripadne problemy at uz jaterni,nebo ledvinove,,by sly videt v odberech krve ze ano?Procitam na netu clanky,,ze se potize muzou dostavit pozdeji,,tak se jeste radeji chci ujistit,,ze by melo vse byt v pohode,,je to temer 2 mesice po uziti,, krev byla odebrana tyden po uziti,,a mesic po,,jaterni i kreatinin urea atd,, vse v norme,,

MUDr.Ciefova   MUDr.Ciefova [Internista]
Dobrý den, příště můžete pokládat doplňující informace ke své otázke pod komentáře, je to pak přehlednější. U akutního požití více tablet by opravdu poškození jater i ledvin bylo vidět hned v krevním obraze. Druhou možností jsou postupná zhoršování těchto orgánů, ale k tomu dochází při dlouhodobějším užívání vyšších dávek nesteroidních antirevmatik.

Komentáře uživatelů ...

paci1984
17. 6. 2015 19:07:34
Takze jednorazove poziti by nemelo ublizit?,,pokud teda nemam ,,jakoze nemam problemy,,az na ty obcasne bolesti hlavy ,,moc dekuji za odpovedi..
MUDr.Ciefova [Internista]
17. 6. 2015 21:50:18
Jednorázové požití většího množství může ublížit a způsobit akutní selhání orgánů, které je ale hned patrné. Pokud u vás jsou výsledky v pořádku, k poškození naštěstí nedošlo. Příčinu občasných bolestí hlavy bych hledala jinde (stres, kofein, výkyvy tlaků, od krční páteře,...).
paci1984
17. 7. 2015 10:16:09
Dobry de, jeste jeden dotaz,,stale citim tlaky v brise,,i takove teplo uvnitr,,bolesti ne,,a jednou jsem mel krev v puse,, ze zubu ani z dasna to nebylo,,jen jednou a trosku,,ale vystrasilo me to,,nedavno jsem si u urologa zkontroloval i ledviny a v poradku,,tak opravdu by mi nemelo nic byt?