58669  21. 6. 2015 13:11:26 - Anonymqqqq

Otekla kuze pod zaludem

Dobry den,
uz druhy den mam oteklou kuzy pod zaludem na dotek pocituji svedeni a paleni,kvuli otoku nejde natahnout predkozka a zalud je vysuseny.dekuji za radu

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Otekla kuze pod zaludem

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Je nutné čím skor vyhľadať lekársku pomoc!!!

Komentáře uživatelů ...

Bader
22. 6. 2015 5:56:34
Je nutné vyhľadať urológa. Ide o parafimózu. Nezanedbajte-to!!!!!!!
Jarda1
22. 6. 2015 13:58:05
Zdá se, že jste si nechal předkožku vzadu, která následně otekla a nejde dát zpět. Jak tu je už výše napsáno, jde o parafimózu. Je to stav, s kterým by měl člověk přijít do hodiny do nemocnice. Jinak hrozí trvalá poškození penisu, v nejhorším případě nekróza žaludu. Fakt je, že pokud zaškrcení je menší, funguje přítok a odtok krve, tak s takovým stavem lze být i delší dobu, hromadí se jen lymfa. Pokud se vám nepodaří dát předkožku zpět vlastními silami, tak běžte co nejrychleji do nemocnice. I menší zaškrcení žaludu neprospívá, je tu značné riziko trvalých poškození žaludu.
Jarda1
23. 6. 2015 17:27:43
Možná napište, jestli jste už s tím byl v nemocnici a co Vám tam řekli. Přepokládal bych, že to dali zpět a pustili Vás domů, s tím že doporučili později obřízku. Už tu není na poradně lékař urolog, takže většina dotazů z tohoto oborů zůstává nezodpovězena. Laická rada nemusí být vždy dobrá, i když v tomto případě si lze najít popis parafimózy na internetu na důvěryhodných zdrojích. Pokud byste napsal, jak jste dál pochodil, mohlo by to někomu, kdo to tady bude číst, třeba jednou pomoci.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot