58672  21. 6. 2015 15:10:21 - dan132

Předkožka

Dobrý den ,
měl bych dotaz ohledně mé předkožky . Jestli je v pořádku , přetahovat při erekci jde normalně . P.S jestli jí mam nechat ztaženou napořad dole či ne . věk 14 Předem děkuji za odpovědi

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Předkožka

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ak ide voľne preťahovať cez žaluď pri erekcii, tak by ste do budúcna nemal s tým mať problémy, to uvidíte sám. Zatiaľ nie je nutné s tým nič robiť. To, či budete mať predkožku stále pretiahnutú cez žaluď alebo nie je len a len na vás a na tom, či vám je to príjemné alebo nie. Na to presné pravidlá nie sú.

Komentáře uživatelů ...

Bader
22. 6. 2015 5:54:26
Podľa fotky sa zdá byť zúžená. No dôležité sú vaše pocity. Ak ide absolútne volne, nedrhne, neštípe, neškrtí nie je čo riešiť. Odkrytý žaluď mať nemusíte stále. Predkožka chráni žaluď proti vonkajším mechanickým vplyvom. Je nutné priestor pod ňou udržiavať v čistote.
Jarda1
22. 6. 2015 14:06:00
Část mužů či dospívajících chlapců má skutečně žalud trvale odkrytý. Předkožka vzadu nesmí škrtit, musí být volná, nesmí se objevit žádný otok předkožky či žaludu a nebo to nesmí bolet. Pak to tak mít lze. Pokud nemáš časté záněty předkožky a nebo předkožku kratší, která se sama dozadu stahuje, tak tu není žádný zdravotní důvod k tomu to tak mít. Mechanická ochrana žaludu mi významná nepřijde, hlavní je riziko, aby nebylo omezeno prokrvení žaludu a aby odtékala i lymfa. Podívej se pár dotazů zpět, tam je typický příklad, jak vypadá žalud, když prokrvení snad je v pořádku, ale dochází k hromadění lymfy. Je to urgentní stav zvaný parafimóza. Ponechat předkožku vzadu znamená určité riziko, že k tomu stavu dojde. Zkrátka předkožka vzadu nemusí vadit vůbec a nebo může dojít k nebezpečnému stavu, který bez lékařského zákroku může znamenat až odumření žaludu.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot