58682  22. 6. 2015 12:45:38 - Deeny

Zarudlý penis

Dobrý den.
Mám takový problém mám zarudlý žalud a předkožku .. na fotce to moc vidět neni a žalud mám i dost suchý.Používám 8 - 9 dní canesten jestli to nemůže být tím .. nebo ta zarudlost je v pořádku ? nějak mě to vyděsilo tak radši píšu. A mám ještě jeden problém je mi 18 let a můj penis v erekci měří pouhích 13cm to neni v pořádku. :(

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Zarudlý penis

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Začervenanie može byť vyvolané čímkoľvek. V týchto letných dňoch sa často stretávame práve s kvasinkovou infekciou, ktorá skutočne može vyvolať začervenanie, svrbenie a suchosť pokožky. Canesten by mal všetky príznaky do 5 až 7 dní zmierniť, alebo úplne odstrániť. Ak sa tak nedeje, je nutné obrátiť sa na kožného lekára. Problém potom bude zrejme niekde inde a to už bez pomoci a vyšetrenia lekára nezvládnete.

Veľkosť penisu je daná geneticky, takže to že v 18 rokoch máte penis pri erekci 13 cm veľký už moc nezmeníme. Pri pohlavnom styku by ste s tým nemal mať žiadny problém! Spokojnosť partnerky pri styku nedosiahnete len veľkosťou svojho penisu. Je potrebné ďaleko viac!!! :-) Takže na vašom mieste by som sa veľkosťou penisu už nezaoberala!

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
22. 6. 2015 14:12:52
Na fotce zarudnutí není patrné, ale fotka je z hlediska podání barev nekvalitní. Velikost 13 cm je zcela v normě, má ji řada mužů. Průměr v české populaci je o něco větší, ale někdo má penis trošku menší, někdo průměrný, někdo zas větší. Problém je, pokud jde o výrazně menší velikost. Ale ani příliš velký penis není žádná výhra. Dle mého názoru takováto velikost musí vyhovovat každé české ženě, z fyziologického hlediska.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot