58702  24. 6. 2015 10:37:35 - ruth

Chutí mu vlastný ejakulát

Dobrý den.
Potrebovala by som radu,,,moj priatel sa mi nedávno priznal že mu chutí vlastný ejakulát po masturbácii..dost ma to sokovalo a neviem co si mám o tom mysliet..mozte mi prosím poradit? Dakujem a zelám pekný den,,,Ruth.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nie je na tom nič šokojúce a o ničom patologickom to nesvedčí. Nie je nutné s tým ani nič robiť ani ho za to odsudzovať alebo mu to vyčítať, či zakazovať. Berte to ako fakt, informáciu, ktorú vám povedal, pretože vám doveruje, to je celé!

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
24. 6. 2015 14:10:07
jde o neškodnou věc, nejde ani o něco nebezpečného ani něco, co by Vám muselo být nepříjemné. Moderní přístup je, že co nevadí druhému či jiným lidem, tak se toleruje. Jiná věc je, jestli Vám to skutečně vadí. Pokud určitá věc u partnera Vám přijde silně nechutná, může to být důvod k rozejití a nebo po něm chtít, aby to nedělal. To přání by nejspíš splnil tak, že by se o tom nesvěřoval... Možná to říkal jako předstupeň toho, co bude chtít po Vás. Asi Vám těžko někdo poradí, jak se máte zachovat, je to zcela věc Vaší volby a Vašeho vkusu. Ve vztazích bývá běžné, že osobní preference v různých oblastech se liší, takže zvažte sama, nakolik je pro Vás toto nepřekonatelný problém.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie