58708  24. 6. 2015 18:35:04 - michal1111

Ranky na vrchu predkozky ztesnenie

Dobrý den,
na prekozke sa mi spravili ranky nekrvacaju sex som maval vzdy tvrdy a dlho kym priatelka bola spokojna ranky sa mi spravili uz viac krat ale vzdy to preslo zrastli a vsetko bolo opat vporiadku nedavno sme to zase prehnali trocha a koza to nevydrzala to by este nebol problem ale uz to trva vyse mesiaca ranky su stale tam najprv boli len z pravej strany teraz sa rozsirili aj na vrch nenehal som ich zahojit bud koli sexu alebo masturbaci az do nedavna vsimol som si ze somsa zacal robit rychlejsie a rychlejsie a zalud sa zda byt citlivejsi vzdy som sa vedel kontrolovat natolko ze som sa urobil kedy povedala priatelka teraz to uz nejde ani keby som velmi chcel tempo nemoze byt aake byvalo lebo sa urobim druhe kolo je lepsie ale tiez s a urobim znacne rychlejsie myslel som ze to je koli otvorenym rankam ktore niesu bolave ale predsa len ich citit a ze koli nim je penis vpodstate citlivejsi kedze je viac drazdeny aj ked rankami tak som mu dal na den pokoj avsak terz som si vsimol ze ranky sa sice zahojili niektore nije vsetky ale nastal druhy problem koza je ovela tesnejsia koli jazvovemu tkanivu a teraz sa bojim ze keby to neham uplne zrast vsetko tak by stym bol velky problem a koza by sa nedala nasledne pretiahnut cez zalud pridavam aj fotku ako natom je teraz ak viete poradit budem viac ako vdacny sex bola vzdy moja najsilnejsia stranka teraz sa rychlo urobim koli zvacsenej citlivosti a mam z toho potom depresie ak viete z coho sa urobim rychlejsie plus ako vyriesit ranky pripadne ztesnanie koze budem vam velmi vdacny dakujem

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Ranky na vrchu predkozky ztesnenie

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ako i vy sám iste viete, tak to nie je úplne v poriadku. Niekedy sa "tvrdším" sexom skutočne može stať, že sa muž zraní ale je to skor výnimka ako pravidlo. Príčin može byť viacero, preto by bolo asi najlepšie obrátiť sa priamo na lekára. Možete mať recidivijúcu infekciu - kvasinky, ktorý často sposobujú, že pokožka je krahká a citlivejšia na podráždenie a praská. Alebo máte užšiu predkožku, či krátku uzdičku, to bohužiaľ takto na diaľku neposúdim.

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
24. 6. 2015 19:31:12
Nevím, jestli jsem zcela pochopil. Poranění vznikla, domníváte se, z divočejšího sexu. Pak jste neprovozoval sex ani masturbaci, i když ne dost dlouho, aby došlo k zahojení. Při další aktivitě se ranky obvnovily, při sexu jsou moc rychle hotov. Domnívám se, že jste rychleji hotov právě i té kratší době abstinence po poranění, penis Vám připadá citlivější. Já bych Vám poradil abstinenci od sexu i masturbace, dokud se vše zcela nezhojí. Po pár dnech, jakmile ranky budou zaschlé, tj. nebude tam krev ap., tak bych to promazával třeba kosmetickou vazelinou nebo mastným krémem. Nezdá se mi, že byste to místo nyní měl zúžené. Asi bych přes den nechával předkožku vzadu, tak jak máte na obrázku, ranky na vzduchu se budou lépe hojit a kůže bude vypnutá, nemělo by dojít k zúžení. Jen kontrolujte, že to neotéká, nesmí to bolet. Na noc ale dejte předkožku radši zpátky na žalud. Doporučil bych aspoň tři týdny bez sexu a masturbace. Možná po dvou týdnech by šlo masturbovat, ovšem tak, že předkožku budete mít takto vzadu, nebudete s ní jakkoli pohybovat a budete jen stimulovat žalud. Po dvoutýdenním půstu by ejakulace mohla přijít velmi rychle, toto berte vylože jen jako úlevu od přetlaku, ne jako dopřávání si potěšení. Pokud byste během hojení pozoroval zužování, tak bych s tím šel okamžitě k lékaři.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot