58714  25. 6. 2015 5:05:43 - Peter300

Pohlavne choroby

Dobry den nedavno som absolvoval zdravotne testy vojaka braly mi krv na laboratorne vysetrenia obsahovali Glykemia, Kreatin, Celkovy cholesterol, Trialglyceroly, ALT, GMT, KO + diff. Leukogram, FW alebo CRP, moč chemicky, mocovy sediment mam otazku ci sa da stoho daju zistit pohlavne choroby na internete som cital ze s KO + diff. Leukogram zistuje pritomnost HIV,zapali, infekcie, nadory. A aj vysledky som mal v poriadku znamena to ze som uplne zdravy?

MUDr.Ciefova   MUDr.Ciefova [Internista]
Dobrý den, bohužel jednoznačně se z krevního obrazu nedá určit, že pohlavní chorobou či nádorem netrpíte. Na to jsou jiné testy a specifičtější. U HIV mohou být snížené bílé krvinky, ale až u rozvinutého AIDS, jinak změny v krevním obraze nemusí být vůbec patrné. U nádorů může být snížený nebo zvýšený počet červených krvinek nebo i bílých krvinek, ale opět to není pravidlem. Pokud chcete mít jistotu na vyloučení pohlavní choroby, je potřeba provést cíleně odběry krve na ně.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie