5872  4. 11. 2009 12:38:11

IVF, myslíte že to vyšlo?

Dobrý deň, som 7.deň po IVF (1 x), vložené mám dve embryá po 6 dňovej kultivácii. Menštruačný cyklus mám plus mínus 24 dňový, takže menštruácia mala prísť niekedy v pondelok, ale neprišla. Od včerajška mám slabulinké sťahy v podbrušku, ale iné obvyklé sprievodné znaky menzesu, ako veľká chuť do jedla, naliate a boľavé prsia a nafúknuté brucho, chýbajú. Posledné tri dni ma chytá neskutočná zimnica, často močím (ale aj veľa pijem), mám bledý výtok, ktorý sem tam zo mňa doslova vypadne, som podráždená, precitlivená, akoby zmätená a najmä veľmi unavená, počas celého dňa sa mi chce spať. Beriem Utrogestan 3x2. Doma som bola len prvý deň po ET, inak normálne fungujem, upratujem, varím, chodím von, do práce. Myslíte, že je šanca na tehotenstvo?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Myslím si, že a veľká. Po 14 dňoch od IVF si môžete urobiť tehotenský test a verím, že bude pozitívny, veľa šťastia, držím palce.

Komentáře uživatelů ...

6. 12. 2009 19:16:23
urcite ste tehotna.ja som v 4tt po umelom oplodneni a mala som podobne priznaky.teraz som ale zacala trochu krvacat je treba sa obavat?

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk