58751  28. 6. 2015 23:32:43 - Deeny

Kvasinky u muže

Dobrý den,
nevím zda to sou kvasinky nebo to je normální .. když stahnu předkožku a přejedu prstem musím drobek tlačit tak oloupu jako kužičku ale jen mírně .. používám canesten,nějak mě to nesvědí nepálí nic.. mám nově přítelkyni už sme se spolu několikrát málem vyspali ale vždycky sem to musel něčím okecat a už mě to nebaví chci si sní užít tak se ptám jestli to sou kvasinky nebo to je prostě normální . předem díky

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Kvasinková infekcia obvykle o sebe dá vedieť tým, že sposobuje úporné svrbenie, začervenanie a u mužov i suchosť pokožky. Toto skor vypadá na smegmu - tá je prirodzená, ak dodržujete každodennú osobnú hygienu, tak by to nemalo sposobovať žiadny problém. Ak aj po rannej sprche to tam okolo obeda nájdete, skočte do kúpeľne a penis umyte a budete bez starostí :-)

Komentáře uživatelů ...

Bader
29. 6. 2015 6:47:01
Podľa toho popisu by mohlo ísť o "smegmu". Je nutné ju pravidelne odstraňovať a zabrániť jej tvoreniu pravidelným umývaním žaluďa pod predkožkou minimálne 2 x denne vlažnou vodou. Tvorba smegmy je prirodzená. Ale je na vašich hygienických návykoch, aby ste ste jej nepríjemné vlastnosti - vzhľad, nepríjemné vône ...eliminovali.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot