58802  2. 7. 2015 15:27:03 - Stepanek

Zaschlé sperma

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat už asi 3měsíce mám pod žaludem , jakésy bíle "něco". Promiňte ,ale nedokážu to specifikovat , domnívám se , že je to zaschlé sperma (špatná hygiena) je mi 14let, takže se mi k doktorovi nějak nechce , předem děkuji za odpověd.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ak sa každý deň dokladne umývate, vrátane pohlavných orgánov, tak tým pádom zaschnutý ejakulát to rozhodne byť nemože!!! Skor sa jedná o smegmu, sekrét, ktorý sa prirodzene a každý deň tvorí okolo žaluďa a má ochrannú funkciu. Samozrejme je nutné sa každý deň umývať a odstraňovať ju. Takže netreba sa vyhýbať vode a treba sa o svoje telo dokladne starať. Nie nadarmo sa hovorí: ČISTOTA, POL ŽIVOTA!!! :-)

Komentáře uživatelů ...

Bader
3. 7. 2015 8:42:02
Podľa toho popisu by mohlo ísť o "smegmu". Je nutné ju pravidelne odstraňovať a zabrániť jej tvoreniu pravidelným umývaním žaluďa pod predkožkou minimálne 2 x denne vlažnou vodou. Tvorba smegmy je prirodzená. Ale je na vašich hygienických návykoch, aby ste ste jej nepríjemné vlastnosti - vzhľad, nepríjemné vône ...eliminovali.
Jarda1
3. 7. 2015 18:04:16
Mám podobný názor, půjde asi o nedostatečnou hygienu. Teď v létě lidi dost chodí v vodě se koupat, zkusil bych mít ve vodě předkožku staženou dozadu, což by mohlo pomoci k odmočení. V horku je taky běžné častější sprchování, než standardní 1-2x denně, takže vždy do sprchy si stáhnout předkožku dozadu.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie