58812  3. 7. 2015 10:23:13 - Python

Krvácení z análního otvoru po styku

Dobrý den, dnes ráno kolem 8 jsem měla s přítelem pohlavní styk, použil lubrikant na vibrátor a zasunul mi ho do otvoru, když ho vytáhl, všiml si, že je od krve, utřela jsem si kapesníkem tu krev kolem otvoru a už pak tam nic nebylo, pořád cítím vevnitř pálení, před chvílí jsem byla na toaletě a při vylučování stolice jsem si zase všimla krve, taková kapka a pak ješte na stolici.. Když jsem se utřela kolem otvoru byla tam krev, potom už zase ne, takže to je asi vevnitř, co to je, a může to být něco vážného?

MUDr.Ciefova   MUDr.Ciefova [Internista]
Dobrý den, mohlo by se jednat o trhlinku v anu, vzniklou mechanickou silou. Pokud není krvácení mimo stolici, zkuste si koupit v lékárně Faktu čípky nebo mastičku, která urychlí zhojení a působí i proti bolesti. Bolesti břicha bych přikládala spíše stresu.

Komentáře uživatelů ...

Python
3. 7. 2015 10:36:59
Zapomněla jsem... Bolí mě břicho, a točí se mi hlava, nebo takové to mdlo.. Nevím jestli to je z toho, že vím o té krvi, nebo to je něco vážnějšího..

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie