58817  3. 7. 2015 22:15:31 - anosomtoja

Predkozka ide horšie dole

Dobry den.
Chcel by som poradit, ked si masturbujem tak velmi tazko sa mi dava dole predkozka ... ked ju taham dole dost to pobolieva a ked ju uvolnim tak sa ledva da do poovodneho stavu ... ked ju chcem pretiahnut (predkozku) celkom dole dak sa do da ale len z casti a je to bolestive ...potom hned na to predkozka ocervena ... poradili by ste mi dako ?
dakujem

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Jedná sa o zúženie / fimózu prekožky. tejto problematike sme sa venovali už nespočetne krát, Doporučujem pozrieť si staršie dotazy s touto tématikou. Ak žiadna rada z nich vám nebude nápomocná, tak už ostáva len vahľadať urológa a riešiť to operačne jej odstránením.

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
4. 7. 2015 10:23:45
Předkožka musí jít volně stahovat a to nejen když je penis v klidu, ale i ve stavu erekce. Pokud to jde obtížně, něco bolí ap. tak s tím určitě k urologovi. Do té doby nemasturbovat, kdyby se stalo, že např po hygieně se předkožka vzadu zasekne a nepůjde zpět, tak s tím ihned do nemocnice, lékař by takový případ měl ošetřit do hodiny.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie