58845  6. 7. 2015 12:56:51 - Hally

Jemne krvacanie v 7 tyzdni tehotenstva

Dobry den.
Poslednu menstruaciu som mala 16 maja,tehu test pozitivny,ale este som sa nedostala k svojej lekarke,ma dovolenku.pred pocatim som si pravidelne merala BT takze dom presne vedela kedy sme pocali.teraz by som podla menzesu mala zacinat 8 tyzden tehotenstva,pocas vikendu sme mali s muzom pohlavny styk s po nom som zacala jemne krvacat len tak minutku,ked dom sa umyla uz som nekrvacala,len spinila,ale vytok bol ktvavy a celu nedelu som spinila a aj dnes,ale vytok je taky husty s farebne hnedy,nemala som ziadne bolesti a ked som si vcera sj dnes merala BT tak sa hybe 37,0 a dnes rano 37,1 len sa bojim ci je babo vporiadku.citsla dom,ze ak sa sj objavi krvacanie v prvom trimestri a BT neklesa je to vporiadku.bojim sa ,ze potratim..Dakujem za odpoved..

MUDr.Ciefova   MUDr.Ciefova [Internista]
Dobrý den, slabé špinění v prvním trimestru je opravdu časté, zejména po pohlavním styku, protože děložní čípek je hodně prokrvený. Pokud však se objeví jasně červená krev nebo je krvácení silnější, doporučuji navštívit lékaře, aby zkontroloval plod ultrazvukem.

Komentáře uživatelů ...

Hally
6. 7. 2015 14:09:46
Krv bola taka zvlastna tmavocervena,ale iba chvilku,takze som nemusela potratit,k lekarke dom objednana az 17.7. Dakujem vam za odpoved :-) hadam bude babo vporiadku dajujem
MUDr.Ciefova [Internista]
6. 7. 2015 14:54:38
Myslím si, že vše bude v pořádku. Bohužel v tuto dobu by stejně nešlo nic zachránit. Zkuste nyní sexuální abstinenci, ať si čípek odpočine.
Hally
6. 7. 2015 15:43:30
Dakujem vam..upokojila ste ma ..vdaka pekny den :-)

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk