58854  6. 7. 2015 19:08:15 - Kastan

Erekce

Dobrý den.
Moc dobře se mi o mém problému nemluví,ale začínám zjišťovat,že na to sám nestačím.Je mi 23 a před půl rokem jsem se po 2 letech rozešel s partnerkou.Pohlavní styk sme měli skoro každý den a vše bylo naprosto v pořádku.V průběhu půl roku jsem přišel na to,že když má dojít k pohlavnímu styku,tak moje nářadí kapituluje.Ať žena dělá cokoliv,prostě se mi nepostaví.Když sám masturbuju nedělá mi to vůbec žádný problém.Dokonce správně funguje při předehře,ale jakmile se iniciativy ujme žena nebo má dojít ke styku,tak je z mé strany po všem.Už se mi to stalo několikrát u různých tipů žen.Díky za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Domnievam sa, že váš problém je len na psychickom poklade. S tým vám bohužiaľ takto na diaľku nepomožem. je nutné buď popracovať na tom sám, alebo ak to proste nejde a každý ďalší neúspech v posteli, vedie k ešte väčšej frustrácii, tak na mieste je pomoc odborníka a to sexuológa a psychológa.

Komentáře uživatelů ...

Kastan
7. 7. 2015 22:03:15
Chápu vás,děkuji za rady.Ale upřímně..Nemám povahu,ani odvahu stímhle někde přijít a diskutovat otom.Nikdy sem to neudělal a snažil se řešit vše sám.Frustrace je vážně na místě,není zrovna pohádka vysvětlovat ženě,že to prostě nejde.Třeba časem najdu partnerku,která to pochopí,dá mi čas a své usilí,aby sme to jednou společně dokázali,ale na to nevsázím.I tak děkuji za odpověď.
Kacenka [Porodní asistentka]
10. 7. 2015 9:20:49
Ja viem, že nie je ľahké sa o tom s cudzím človekom baviť. Je otázkou ako veľmi o to stojíte. Ak veľmi, tak verím, že urobíte vše pre to, aby to fungovalo ako má, pretože som presvedčená, že to pojde, len potrebujete trošku pošťuchnúť. Zrovna ma napadlo, že by nebolo od veci popracovať na vašej psychike a celkovej pohode tým, že začnete športovať, zabudnite na predošlé neúspechy, nimi sa už vobec nezaoberajte, zbytočne vás to len vysiluje a frustruje. Pozerajte dopredu a vsugerujte si, že vše funguje ako má!!! Predstavujte si to a k tomu všetkému pridajte do stravy semienka CHIA. :-) Držím palce!!!
dano.pp
3. 1. 2016 22:47:15
Ak pozeras porno, skus s tym na 3 mesiace uplne prestat. Dlhorocne masturbovanie pri porne moze sposobovat aj taketo ciastocne problemy s erekciou, obzvlast ked sa ku tomu prida psychicka zataz - viac tu: https://www.youtube.com/watch?v=wSF82AwSDiU alebo na yourbrainonporn.com alebo reddit.com/r/nofap Inak odporucam povedat o tomto probleme dalsiemu dievcatu dopredu a vyriesit to spolu a pomaly.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie