58887  8. 7. 2015 17:29:35 - pecina

Erekce dřív něž bych potřeboval

Dobrý den,
mám problém s erekcí...je tady dřív než bych chtěl..co s tím mám dělat chtěl bych větší výdrž..už kvůli partnerce..můžete mě poradit??bud nějaké prášky nebo??

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Len tréning, tréning a ešte raz tréning. Všetko ide do istej miery nacvičiť a naučiť sa. Chce to len trpezlivosť a skúšať to. Najlepšie sa to naučíte pri masturbácii. O dlhšej výdrži v našej poradni sme sa už nespočetne krát bavili, preto využite vyhľadávanie a prečítajte si diskusiu venovanú tejto téme!

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
8. 7. 2015 18:30:18
Myslím, že jste měl na myslí spíš předčasnou ejakulaci. Ta je zvl. u mladých mužů běžná, myslím, že zde na poradně je k tomu napsáno dost, zkuste si to projít. Výdrž jde nácvikem zlepšit.
pecina
8. 7. 2015 21:03:21
nemůžete mě poradit vy sem??díky
Jarda1
8. 7. 2015 22:03:13
Jsou např. znecitlivující gely, kterými potřete žalud, takže stimulaci tolik nevnímáte a trvá to déle. Někomu to ale nemusí vyhovovat. Další možnost je nácvik, masturbovat, přestat, když začnete cítit, že přichází vyvrcholení, dát chvíli pauzu. Pak zas stimulace, před ejakulací přerušit. Toto 3-4x, nakonec s ejakulací. Podobná je stiskací metoda, silným stisknutím pod žaludem zespodu dojde až k ochabnutí erekce. Zde je ovšem snadno riziko poranění. Nácvik se provádí obvykle nejdřív sám, pak masturbace partnerkou, nakonec přerušovat při souloži. Někomu může pomoci i nechávat žalud stále odkrytý, mít předkožku vzadu. Žalud po nepříjemných pocitech během pár týdnu trošku znecitlivý, výdrž je pak lepší, podobně jako u obřezaných mužů. Toto lze dělat, když vzadu předkožka neškrtí, nesmí nic otékat ani bolet! Před stykem s partnerkou může být vhodná masturbace, musíte si zjistit dobu, která je nejvhodnější. Krátce předtím by mohlo způsobit, že ze styku toli nebudete mít, i když vydržíte déle. Záleží celkově i na počtu ejakulací za týden. Pokud se např. někdo setkává s partnerkou jen na víkend, během týdne abstinuje, tak rychlá ejakulace je zcela normální záležitostí. Optimální je pravidelný styk, ne dlouhé přestávky. Výčet by asi mohl být delší, možností je celá řada. Jinak partnerka by měla chápat, že rychlá ejakulace je běžnou věcí a mít rozumný přístup. TAky Vy se tím nemusíte stresovat, spíš jen pomalu nacvičovat zlepšení. Řekl bych, že většina žen, zvl. mladých, orgasmus nemá. I kdyby styk trval déle, tak ho nemají. Styk nicméně jim vyhovuje, je jim přjemná blízkost děla partnera, objetí, dotyky atd. U partnerky jde docílit orgasmu hlazením klitorisu, přímo nebo spíš v jeho okolí. To je velmi vhodné provádět při souloži, dráždění klitorisu zpravidla orgasmus vyvolá. Buď ať si dělá partnerka sama, nebo to naučí Vás. Třeba provádět jemně a přesně dle pokynů, jak Vás partnerka naučí.
dano.pp
3. 1. 2016 22:44:02
Ak pozeras porno, skus s tym na 3 mesiace uplne prestat. Dlhorocne masturbovanie pri porne moze sposobovat aj taketo problemy, viac info tu: http://yourbrainonporn.com/search/node/premature a https://www.youtube.com/watch?v=wSF82AwSDiU alebo na yourbrainonporn.com alebo reddit.com/r/nofap

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie