58934  10. 7. 2015 20:07:54 - Kubi

Bodavá bolesť pre erekcii

Dobrý deň.
U mňa sa nedávno vyskytol taký problém. Pri erekcii pod určitým uhlom (keď je penis pritlačený k podbrušku) dochádza u mňa pri stiahnutí svalov ku bodavej bolesti celej spodnej časti penisu. Bolesť prichádza len keď je pritlačený alebo priblížený k podbrušku. V inej polohe bolesť necítim. Čo to môže byť? Niečo vážne alebo len mechanické poškodenie.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Osobne sa domnievam, že o nič vážne sa jednať nebude. Niektoré polohy skutočne možu vyvíjať väčší tlak, rovnako záleží od uhla a hĺbky vnikania. preto elimunujte dané polohy a vyhýbajte si ich pri styku. Ak aj naďalej budete pociťovať problémy, doporučujem vyhľadať urológa.

Komentáře uživatelů ...

Bader
11. 7. 2015 10:02:36
Tá poloha asi nebude veľmi vhodná. Dochádza k "uhlu", ktorý nie je prirodzený. Ak v iných polohách problém nemáte využívajte tie.
Kubi
13. 7. 2015 16:23:56
nejedná sa o bolesť pri sexe. ide o bolesť pri erekcií hocikedy ráno, v noci, ale nie vždy niekedy to bolí niekedy nie. Pri sexe to nebolí vôbec.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie