58956  12. 7. 2015 21:55:43 - intel4

Obezita a sex

Dobry večer chtěl bych se zeptat važim 110kg viška 171cm jestli si užiju pohlavni styk a mam obřizku bez uzdičky

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
S pohlavným stykom by ste aj napriek vyššej váhe nemal mať značné problémy, a ak tam nie je iné zdravotné obmedzenie, tak by ste neho mal byť schopný. Ak ide voľne predkožka pretiahnuť cez žaluď penisu v erekcii, tak obriezku zo zdravotného hľadiska nepotrebujete.

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
12. 7. 2015 22:56:19
Vaši váhu nemám, i když jsem vyšší. Ale nevidím důvod, proč i o něco větší tělesná hmotnost by měla bránit pohlavnímu styku. U obézních mužů bývá penis poněkud zabořen v tuku, takže z hlediska funkce pak je kratší. Styk ale určitě možný je. Obřízka nevadí, ani uzdička není pro styk nutná, obřezaná je snad třetina světové populace, zpravidla bez uzdičky, v sexu fungují normálně.
Jarda1
12. 7. 2015 23:01:57
jinak zhubnutí bych jen doporučil, zlepší to možnost výběru partnerky, zřejmě i kvalitu sexu, ale hlavně to zlepší celkový zdravotní stav, což v důsledku znamená lepší sex. Obezita namáhá klouby, bývá často spojena s vyšším cholesterolem a triglyceridy v krvi, snad i větší zátěž na srdce, současně bývá horší fyzická kondice, nemožnost určitých sporů, zejména běhu, výčet by mohl být asi delší. Hubnout je nejlepší pomaleji, ale trvale. Mírná obezita zdravotní riziko nepředstavuje, ale to není Váš případ.
intel4
13. 7. 2015 9:03:47
jsem nekuřak ani alkoholik zdravotni stav mam dobry ale ta obezita no :( poraďte mi co je lepši udělat pro obezitu
Jarda1
13. 7. 2015 13:39:21
Jak zhubnout, na to je řada článků na internetu. Doporučil bych nějaké seriozní zdroje, od lékařů či výživových poradců. Varoval bych před různými přípravky či podivnými dietami, které někdy mají účinnost, zvl. krátkodobě, ale buď jsou nezdravé, nebo dlouhodobě nejsou použitelné. Princip je jednoduchý, omezit katorický příjem, zařadit víc pohybu, který nesmí ničit zdraví (např. běh by byl asi nevhodný), jíst v pravidelném režimu, mít vhodné složení stravy, vč. glykemického indexu atd. Někomu stačí jen ubrat na porcích. Neměl by být deficit spánku, ten obezitu zhoršuje, deficit spánku dost lidí řeší jídlem nebo ujídáním různých věcí. Pokud někdo jí proto, že tím např. řeší stres, tak hubnutí je pak problém. Tj. někdy může být vhodná i pomoc psychologa. Dost lidí zná teorii jak hubnout, ale nedokážou to vše dodržet.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie